NS: Szentes elbújt; egy buta szabály áldozata; Dobi Lajos: 60

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.18. 23:54
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:

Böde Dániel duplájával és Varga Roland góljával könnyedén győzte le a Ferencváros a szebb napokat is látott Haladást, amelynek edzője, Szentes Lázár a lelátón keresett magának helyet a csapat egyre dühösebb szurkolói elől. könnyedén győzte le a Ferencváros a szebb napokat is látott Haladást, amelynek edzője, Szentes Lázár a lelátón keresett magának helyet a csapat egyre dühösebb szurkolói elől.

Vasárnapi számunkban a nem mindennapi esetről és természetesen a mérkőzésről is beszámolunk, de az is kiderül, hogy Miriuta László, a Győr szakvezetője miért mondta azt, hogy a továbbiakban nem tart igényt Rudolf Gergely játékára, és hogyan reagált erre a játékos. Minden a labdarúgó NB I 24. fordulójának szombati játéknapjáról a vasárnapi Nemzeti Sportban.

Egy buta szabály áldozata lett Sofron István, aki a német bajnokságból hozott eltiltását tölti le a ma rajtoló divízió 1/A-s jégkorong-világbajnokság első két meccsén. De vajon miként lehetséges mindez? Hogyan vélekedik a történtekről maga az érintett? Miben reménykedik Rich Chernomaz szövetségi kapitány? Hogyan nehezítette a mezőny hangolását Robbie Williams Krakkóban? Szűcs András helyszíni tudósítása.

Itt él, ott virul a remény: Veszprém ikszről, a Szeged minimális előnyről várja a férfi kézilabda BL-negyeddöntő visszavágóját. Az esélyeket tekintve a veszprémiek vannak jobb helyzetben, de a szegediek sem „feltett kézzel” mennek csatába. Simon József írása.

Egy majdnem olimpiai bajnoki címről, a második születésnapjáról, pincérkedésről, betörésekről, csikóhalakról, taxiról, búvárszivattyúról, hokiról, pingpongról és a Fradi–Újpestről is mesél a ma 60 éves világbajnoki ezüstérmes Dobi Lajos.

U20: itt Koman, ott Messi; Vasakarat és jó szellemiség a kulcs; Skalpra skalpot; Agymenők, azaz bajnokok az iskolapadban; Amikor én még kissrác voltam: Gyurta Dániel. Vasárnapi számunkban – immár megszokott módon – Nemzeti Sport Junior-melléklet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik