NB II: rosszul lett az edzésen Bajner Bálint, mentő vitte kórházba

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2024.03.08. 18:16
Bajner Bálint rosszul lett az edzésen, kórházba vitték, de már jobban van (Fotó: haladas.hu)
Magas pulzusa miatt mentő vitte be a kórházba a csütörtöki edzésről a Szombathelyi Haladás NB II-es labdarúgócsapatának támadóját, Bajner Bálintot. A 33 éves csatár már jobban van, s kiengedték a kórházból – számolt be róla a klub honlapja.

 

Bajner Bálint a csütörtöki edzésen futás közben érezte, hogy valami nem stimmel, nagyon felment a pulzusa. Megállt, majd mivel mintegy 35-40 percig nem ment vissza a pulzusa a normális értékre, a pályán kapott egy injekciót, majd mentő vitte kórházba. Ott megvizsgálták, de mivel akkor már normálissá vált a pulzusa, hamar ki is engedték.

A klubhonlap hozzátette, hogy Bajner korábban hatszor volt covidos – legutóbb tavaly decemberben –, s feltételezhető, hogy a panaszokat poszt-COVID-szindróma okozhatta. További kardiológiai vizsgálatokra is szükség lehet, melyekből kiderülhet, mikor állhat újra edzésbe; egyébként azóta szerencsére már jobban van.

A szombathelyi születésű 33 éves, 197 centiméter magas csatár – aki korábban megfordult az angol West Ham Unitednél és a német Borussia Dortmundnál is – február közepén tért vissza a Halihoz, s az idény végéig szóló szerződést írt alá vele, igaz, még nem játszott bajnoki meccsen.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik