Női foci: 94-szeres válogatott kapust igazolt az ETO FC Győr

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2021.02.11. 18:58
null
Szőcs Réka az ETO FC Győrnél folytatja a pályafutását (Fotó: Tumbász Hédi)
Az ETO FC Győr női labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a 94-szeres magyar válogatott kapust, Szőcs Rékát.

Szőcs Réka korábban az Újpest és az MTK játékosa volt, illetve légióskodott az olasz Orlandiánál és Fiorentinánál, valamint a svájci Baselnél is.

2007 óta 94-szer védte a magyar válogatott kapuját, és idehaza háromszor is megválasztották az év legjobb kapusának. A most 31 éves labdarúgó ötszörös magyar bajnoknak és kétszeres kupagyőztesnek is mondhatja magát.

„Volt egy megkeresésem az ETO részéről. Tetszett a klub által felvázolt jövőkép, tetszett a profi hozzáállás és a profi körülmény. Úgy éreztem, élnem kell a lehetőséggel, hiszem, hogy ez a döntés volt a legjobb nekem. Biztosítottak róla, hogy megfogom kapni a bizalmat, ami jelenleg nagyon fontos számomra, hogy vissza tudjak térni a saját magam kiemelkedő teljesítményéhez. Nem mellesleg szükségem volt környezetváltozásra, új impulzusokra. Remélem, meg tudom hálálni a bizalmat, és remélem, tudom segíteni a csapatot azzal, hogy a biztos bennmaradásunk meglegyen. Célunk, hogy minél több pontot szerezzünk a tavaszi fordulókban és ezzel egy időben új csapatot is építsünk. Megtapasztalva az itt folyó munkát, azt gondolom, az ETO nagyon hamar a magyar női labdarúgás egyik meghatározó együttese lesz!” – mondta Szőcs Réka.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik