Mario Ilievszki a Kisvárdában folytatja pályafutását (Fotó: kisvardafc.hu)

 

Mario Ilievszki a Kisvárda Master Good következő nyári igazolása. Az északmacedón támadó a bolgár Szeptemvri Szófiától érkezett Magyarországra, a szabolcsiak kivásárolták az élő szerződéséből. Ilievszki utánpótlás-válogatott, korábban az U17-esek között szerepelt, jelenleg az U21-eseket erősíti.

„Fiatal vagyok, nagy előrelépés a karrieremben ez a szerződés, az eddigi legnagyobb – mondta Mario Ilievszki.

„Megtiszteltetés ehhez a klubhoz csatlakozni, tudom, hogy négy éve folyamatosan a történelmet írja a Kisvárda, és a nemzetközi porondra is sikerült kilépnie, ami nekem is nagy vonzerő volt. Hazámban, Észak-Macedóniában nagyon jó híre van a magyar bajnokságnak, nem véletlen, hogy annyi játékost válogatnak be az NB I-ből a nemzeti csapatba, amikor az olaszokat legyőztük a világbajnoki pótselejtezőn, akkor is ott voltak a pályán többen is közülük. Nekem is célom a felnőttválogatottság, biztos vagyok benne, hogy ha rendszeresen játszom és gólokat szerzek, akkor érkezik majd a meghívó is. Két csapattársammal, Jasmin Mesanoviccsal és Jasir Asanival már találkoztam itt, a szállodában, mindketten nagyon kedvesen fogadtak, bízom benne, hogy nem lesz gond a beilleszkedésemmel. Szeretnék jól játszani és gólokat szerezni új csapatom színeiben.”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS KISVÁRDÁN
Érkezők:
 Dominik Kovacic (horvát, Universitatea Craiova – Románia, szabadon igazolhatóként), Széles Imre (Gyirmót FC Győr), Milos Vranjanin (szerb, Riga FC – Lettország), Mario Ilievszki (északmacedón, Szeptemvri Szófia – Bulgária)
Kölcsönbe érkezők: Hindrich Ottó (romániai, CFR – Románia)
Kölcsönből visszatérhet: Lucas (Lucas Marcolini Dantas Bertucci, brazil-magyar, Diósgyőri VTK)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Králik Péter

Kiszemeltek: 
Távozók: Gosztonyi András (lejárt a szerződése), Dombó Dávid (Vasas – szabadon igazolhatóként), Claudiu Bumba (román, Mol Fehérvár – szabadon igazolható), Lazar Csirkovics (szerb, lejárt a szerződése), Herdi Prenga (albán, lejárt a szerződése)
Kölcsönbe távozók: 
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: –