NB I: az FTC is figyeli a Vidi által kiszemelt brazil támadót?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.18. 21:14
A Mol Vidi FC mellett a Ferencváros labdarúgócsapata is érdeklődik az FK Lviv játékosa, a 23 esztendős Bruno Duarte da Silva után – írja az ulloi129.hu szurkolói portál az ukrán sportarena.com információira hivatkozva.

Mint olvasható, állítólag az FTC is megfigyelőket küldött az ukrán élvonalban szereplő FK Lviv soron következő bajnoki összecsapására, s a kiszemelt Bruno Duarte, akivel kapcsolatban néhány nappal ezelőtt megírtuk, hogy a nyáron klubot válthat – néhány belga csapat mellett az FC Köbenhavn és a Mol Vidi FC (amely júliustól már Mol Fehérvár FC néven szerepel) is érdeklődik iránta. néhány nappal ezelőtt megírtuk, hogy a nyáron klubot válthat – néhány belga csapat mellett az FC Köbenhavn és a Mol Vidi FC (amely júliustól már Mol Fehérvár FC néven szerepel) is érdeklődik iránta.

Bruno Duarte a jelenleg is zajló idényben 25 bajnokin lépett pályára és kilenc gólt szerzett, értékét a transfermarkt.de piaci portál 700 ezer euróra becsüli. Az FK Lviv nincs éppen a legjobb passzban, előző hat bajnokiját elvesztette, a 6. helyen áll a bajnokságban. Vasárnap az FK Olekszandrijával mérkőzik meg.

A Ferencváros labdarúgócsapata átigazolási sajtóhíreket nem kommentál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik