Nyílt titok, hogy a Gazpromról van szó – megnevezték a Fradi új szponzorjelöltjét

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2024.04.22. 19:19
A jelek szerint a Gazprom lesz az FTC szponzora (Fotó: Dömötör Csaba)
A Blikk gazdasági rovata a Nemzeti Sportban megjelent cikk nyomán megírta, nyílt titok, hogy a Gazprom az a világvállalat, amely nagyszabású szponzorálásról tárgyal a Ferencvárossal.

 

A Blikk azt írja, hogy „küszöbön áll egy újabb nagyszabású szponzori szerződés, elsőként a Nemzeti Sport írta meg, hogy egy világvállalattal tárgyal a Fradi”, majd hozzáteszi, hogy nyílt titok, hogy a Gazpromról van szó.

Az információt már orosz lapok is átvették, a championat.com szerint a Zenit Szentpétervárt és a szerb Crvena zvezdát is támogató olajvállalat révén 50 millió euróra ugorhat az FTC éves költségvetése.

Információink szerint a tárgyalások annyira előrehaladottak, hogy már elkészült a szerződéstervezet, így van rá esély, hogy a következő hetekben hivatalos megállapodás is születik a felek között.

Amíg azonban nem írják alá a megállapodást, egyik fél sem kívánja kommentálni a hírt. A Ferencvárostól megkeresésünkre azt a választ kaptuk, hogy az átigazolási értesülésekhez hasonlóan szponzorációs sajtóhírekre sem kívánnak reagálni.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik