NB I: a Vasas mellett még öt csapat, köztük a Vidi is kieső helyen telelhet

P. Gy.P. Gy.
Vágólapra másolva!
2022.11.12. 12:46
null
Nagy a tülekedés az alsóházban, akár Huszti Szabolcsék is kieső helyen telelhetnek (Fotó: Török Attila)
Melyik csapat fejezi be másodikként és harmadikként az évet, valamint a Vasas mellett ki telel a másik kieső helyen? Ez a labdarúgó NB I 16. fordulójának két legfontosabb kérdése. Az élen álló Ferencváros mögötti két dobogós pozícióra még három együttes, a Kisvárda, a Kecskemét és a Puskás Akadémia pályázik, sokkal több viszont a variációs lehetőség az alsóházban. Ott ugyanis még öt csapat, a Paks, a Fehérvár, a Mezőkövesd, a Bp. Honvéd és az Újpest is esélyes arra, hogy a 11. helyen, vagyis a vonal alatt zárja a 2022-es esztendőt. Lássuk a kétnapos hétvégi forduló statisztikai érdekességeit!

Az már az utolsó őszi forduló eldőlt, hogy a Ferencváros az élről, a Vasas az utolsó helyről kezdheti a 2023-as esztendőt. A második és a harmadik helyre hárman pályáznak: egyrészt a Kisvárda, a jelenleg csak kevesebb győzelmével harmadik, ugyancsak 25 pontos, jobb gólkülönbségű, újonc Kecskeméti TE, valamint a vetélytársakat három ponttal lemaradva (22) követő negyedik Puskás Akadémia. Ha azonban a felcsúti csapat szombaton kikap, akár két helyet is visszacsúszhat.

Az alsóház rendkívül zsúfolt, hiszen a 8. és a 11. hely között négy csapat – a Fehérvár, a Mezőkövesd, az Újpest és a Bp. Honvéd – is 16 ponttal áll, ráadásul közöttük a gólkülönbségben is alig van eltérés. Sőt, a 18 ponttal hetedik Paks sincs még biztonságban, hiszen alakulhatnak úgy az eredmények, hogy a 16. fordulót követően a tolnai együttes csúszik vissza a 11. helyre. Bár a jelenlegi helyzetet és az erőviszonyokat tekintve erre van a legkisebb esély.

LABDARÚGÓ NB I
16. FORDULÓ

SZOMBAT
PUSKÁS AKADÉMIA FC–DEBRECENI VSC


♦ Kereken 20 bajnokit játszottak már az élvonalban, a Loki háromszor annyi győzelmet (9) ért el eddig, mint a Puskás Akadémia (3), a döntetlenek száma 8.

♦ A párharc rosszul indult a felcsútiaknak, hiszen az első 12 egymás elleni találkozójukból egyet sem tudtak megnyerni (8 debreceni siker és 4 iksz), a jég a 13. meccsükön, 2019 tavaszán tört meg. Onnan kezdve viszont a debrecenieknek nyolcból csupán egyszer sikerült győzniük – idén februárban a Pancho Arénában, Dorian Babunszki duplájával (2–0).

♦ A legutóbbi két meccsüket Debrecenben rendezték, és mindkettő Berke Balázs játékvezetése mellett úgy végződött 1–1-re, hogy a Puskás Akadémia egyenlített. A 2021–2022-es bajnokságban háromból egyszer sem fordult elő, hogy az éppen aktuális hazai csapat diadalmaskodjon.

♦ Felcsúton nyolcszor találkoztak, és csak egy olyan meccsük volt, amikor mind a két csapat betalált (2015 októberében 1–1). Idegenben is a hajdúságiaknak ment eddig jobban: négyszer nyertek – az első három alkalommal 1–0-ra, legutóbb 2–0-ra – és háromszor végeztek döntetlenre. Az egyetlen PAFC-siker 2019 márciusában Josip Knezevic duplájával jött össze (2–0).

♦ A felcsúti csapat az egyetlen jelenleg az NB I mezőnyében, amelyik a legutóbbi négy fordulóban képtelen volt nyerni: két hazai vereség (2–4 az FTC, majd 0–1 a Kisvárda ellen) és két 1–1 döntetlen (Újpesten és Kecskeméten) a mérlege ebben az időszakban.

♦ A Debrecen a legutóbbi két bajnokiját megnyerte – ez február óta először fordult elő –, és az előző öt fordulóban bezsebelt 10 pontjával az NB I legjobb formában lévő csapata, a formatabellán jobb gólkülönbségével még a bajnok FTC-t is megelőzi.

♦ A PAFC eddigi pontjainak a felét gyűjtött be Felcsúton, a 3–2–2-es mérlegével csak nyolcadik a hazai tabellán. A Pancho Arénában legutóbb október 15-én a Honvédot tudta legyőzni.

♦ A Loki házon kívül négy vereséggel indította a bajnokságot, az előző két vendégfellépésén viszont már nem maradt alul: kétgólos hátrányból ért el 2–2-t Kecskeméten, majd fölényesen, 3–0-ra nyert a Vasas otthonában.

♦ A Puskás Akadémia legutóbbi hét hazai bajnokiján – egyet leszámítva – maximum két gól született, a kivétel az FTC elleni 2–4.

PAKSI FC–ÚJPEST FC

♦ 2006 óta kereken 40 meccset vívtak a legfelső osztályban, az örökmérleg minimális tolnai fölényt mutat, 13 paksi diadal, 15 döntetlen, 12 újpesti győzelem.

♦ A közös élvonalbeli történetük változatos: 2009 májusától 2013 júliusáig ugyanis 10 meccsükből csak 1-et tudtak megnyerni a fővárosiak, 1-szer ikszeltek, 8-szor a zöld-fehérek győztek. Ezután fordult a kocka, a tolnai együttes 2015 októberétől 2021 augusztusáig sorozatban 16 bajnokin egyszer sem tudta legyűrni a lila-fehéreket (11 döntetlen, 5 újpesti siker). Az előző négy NB I-es találkozójukból pedig mindkét csapat kettőt nyert meg, a legutóbbit augusztusban a Szusza Ferenc Stadionban 3–2-re a Paks.

♦ Az atomvárosban 20 bajnokit játszottak, ezekből az első hét meccsen veretlen maradt a házigazda (5 győzelem, 2 iksz). Azóta viszont a lila-fehérek minimálisra csökkentették a lemaradásukat: a legutóbbi hat alkalomból ugyanis ötször győztesen távoztak, így a paksi mérleg jelenleg 7 tolnai győzelem, 7 döntetlen, 6 újpesti siker.

♦ A mostanáig utolsó paksi összecsapásukon, április 19-én a Magyar Kupa elődöntőjében a zöld-fehérek 3–0-ra verték meg a lila-fehéreket.

♦ A tolnai városban az Újpest előző hat vendégjátéka (bajnokság+kupa) minimum három gólt hozott.

♦ Közös a két csapatban, hogy az előző öt fordulóban csupán négy ponttal gazdagodtak (1 győzelem, 1 döntetlen, 3 vereség), így nem meglepő, hogy a formatáblázaton a két utolsó helyet foglalják el. A Paksnak jobb a gólkülönbsége, viszont az Újpest a négymeccses nyeretlensége után épp az előző bajnokiján, a Fehérvár ellen tudott újra győzni (2–1).

♦ A Paks hazai pályán legutóbb 5–0-ra kiütötte a Honvédot, bajnokin több egy év után jutott el öt gólig (tavaly szeptember 24-én, még Bognár Györggyel Zalaegerszegen nyert 5–2-re). Ebben az idényben harmadszor fordult elő, hogy hazai pályán nem kapott gólt. Ezeket a találkozókat mind meg is nyerte, azt a hármat viszont, amikor betaláltak neki az ellenfelek, kivétel nélkül elvesztette. Saját pályáján 2021. október 22. óta nem ikszelt (akkor a Kisvárdával végezett 2–2-re).

♦ A lila-fehérek az előző három házon kívül NB I-es fellépésükön alulmaradtak, a legutóbbi kettőn 1–0-ra, 1–1–4-es mérlegükkel csak két együttest előznek meg a vendégtabellán. Idegenben csupán két gólra voltak eddig képesek, ami a legkevesebb most az egész mezőnyben.

ZALAEGERSZEGI TE FC–KECSKEMÉTI TE


♦ Az NB I-es mezőny két legfiatalabb együttese találkozik ebben a párosításban. A Transfermarkt átigazolási portál szerint ugyanis az egerszegiek átlagéletkora 23.0, a kecskemétieké 24.1 év. A játékoskeretek becsült összértékét tekintve a házigazda kék-fehéreké a harmadik legkisebb (6.43 millió euró), az újonc lila-fehéreké pedig a legalacsonyabb (4.83 millió euró) a mezőnyben.

♦ Ez lesz a 10. NB I-es összecsapásuk, az örökmérleg az augusztusi sikerrel billent a KTE felé: 4 kecskeméti győzelem, 2 iksz, 3 zalai siker. A három hónappal ezelőtti említett találkozón a Széktói Stadionban úgy nyert 3–1-re Szabó István csapata, hogy 1–0-s vendégvezetésnél Huszti Andrást még a szünet előtt piros lappal büntette Karakó Ferenc játékvezető, majd a második félidőben két tizenegyest is megítélt a kecskemétiek javára – ezek miatt akkor hevesen füstölgött is Ricardo Moniz vezetőedző.

♦ A ZTE tétmeccsen több mint 12 éve nyeretlen a KTE ellen, legutóbb a 2010. augusztus 28-án lejátszott hazai bajnokin Csank János irányításával tudta legyőzni (2–1) a kecskeméti gárdát. A zalai csapat kapusa akkor a jelenlegi kapusedző, Vlaszák Géza volt. A hazaiak mindkét gólját a holland légiós, Prince Rajcomar szerezte a két kiállítást és két tizenegyest hozó mérkőzésen. Azóta négy NB I-es találkozón háromszor nyertek a lila-fehérek, egyszer pedig ikszeltek.

♦ A Magyar Kupában legutóbb 2014 szeptemberében találkoztak, akkor az NB II-es Zalaegerszeg otthonában 3–2-re az élvonalban szereplő kecskemétiek győztek. Előtte 2011 tavaszán MK-elődöntőt játszott a két csapat, az első felvonást 5–1-re nyerte a KTE, a visszavágó 0–0 lett Zalában, majd a lila-fehérek a kupát is elhódították abban az idényben.

♦ A zalai megyeszékhelyen lejátszott négy élvonalbeli bajnokijukból hármat a hazaiak nyertek meg – mindig egygólos különbséggel –, legutóbb, 2011 szeptemberében pedig 1–1-re végeztek. Annak a találkozónak az volt a különlegessége, hogy a vendégektől úgy állították ki Mohl Dávidot, hogy egy percben belül gyűjtötte be a két sárga lapot.

♦ A ZTE a hétközi forduló legnagyobb meglepetését szolgáltatta azzal, hogy – az eltiltott Ricardo Moniz és beteg sportigazgató, Dragóner Attila távollétében Julian Jenner asszisztensedző irányításával idegenben 3–0-ra megverte a második helyen álló Kisvárdát. Két vereség után ezzel egymás után másodszor nyert, hasonló sormintát már a 3. és a 6. forduló között is produkált ezen az őszön.

♦ A góllövőlistát vezető egerszegi Eduvie Ikoba 10 találatnál és két gólpassznál jár, és ebben a kiírásban Mezőkövesd után most Kisvárdán sikerült egy meccsen legalább két gólt elérnie. Eddig a zalaiak találatainak majdnem a fele (42 százaléka) fűződik a nevéhez.

♦ A Kecskemét az előző három bajnokiján csupán két pontot gyűjtött (2 iksz, 1 vereség), ilyen hosszú nyeretlenségi szériája még nem volt azóta, hogy a nyáron visszajutott az első osztályba.

♦ A KTE a legutóbbi hat fordulóban szerzett is és kapott is gólt, a keddi Puskás Akadémia elleni találkozója kivételével mindig minimum három találat volt ezeken a meccsein.

♦ A ZTE otthon eddig ötvenszázalékosan szerepelt, hat meccséből – felváltva – hármat nyert meg és hármat bukott el, döntetlent még nem játszott a bajnokságban. A hazai tabellán csak a Vasast és Honvédot előzi meg.

♦ A Kecskemét látogatóként mostanáig átlagos teljesítményt nyújtott, a 2–3–2-es mérlegével és 8–8-as gólkülönbségével a mezőny közepén van a vendégtáblázaton. Érdekesség, hogy a két házon kívül sikerét Budapesten, Újpesten és Angyalföldön érte el, a vereségeit viszont vidék helyszíneken, Fehérváron és Mezőkövesden szenvedte el.

VASÁRNAP

MOL FEHÉRVÁR FC–KISVÁRDA MASTER GOOD

♦ Tizenhárom NB I-es találkozó után az örökmérleg 3 várdai diadal, 2 döntetlen, 8 fehérvári siker. A legutóbbi négy találkozójuk az éppen aktuális házigazda győzelmével végződött – kétszer az egyik, kétszer a másik fél javára.

♦ Általában eléggé kiélezett csatákat vívnak egymással, ezt támasztja alá az is, hogy az előző öt meccsükből hármon is volt kiállítás, tavaly augusztusban a Mol Aréna Sóstóban ráadásul kettő is.

♦ Amikor a fehérváriak voltak a pályaválasztók, mind a hétszer megverték a kisvárdaiakat, akik ezalatt mindössze 5 gólt szereztek, viszont kaptak 21-et. Legutóbb, idén áprilisban úgy tűnt, hogy a szabolcsiak véget vetnek a rossz szériájuknak, hiszen a 12. percben már 3–0-ra vezettek. Ezt követően azonban a Vidi az előző idény legnagyobb fordítását bemutatva 5–3-ra megnyerte a meccset.

♦ A Kisvárda Fehérvár elleni első – 2018 júliusában, Felcsúton megrendezett – mérkőzése pedig arról marad emlékezetes, hogy máig az a 0–4 a piros-fehérek élvonalbeli történelmének egyik legsúlyosabb idegenbeli veresége.

♦ A Vidi a megszerezhető 12 pontból mindössze ötöt gyűjtött be Huszti Szabolcs irányítása mellett, akivel egyedül a Honvédon sikerült felül kerekednie, a legutóbbi két fordulóban pedig nyeretlen maradt (1 iksz, 1 vereség). Ha a piros-kék kikapnak a Kisvárdától, és a többi eredmény is számukra kedvezőtlenül alakul, még az a szégyen is megeshet velük, hogy kieső helyen telelnek.

♦ A Várda a legnagyobb hazai pofonját kapta kedden a Zalaegerszegtől (0–3), ezen az őszön pedig már harmadszor történt meg vele, hogy legalább három gólt szedett be. A Várkerti Stadionban legutóbb szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt, az FTC ellen szenvedett ehhez hasonló súlyos vereséget (0–4).

♦ A Fehérvár pontjai háromnegyedét zsebelte be a saját stadionjában, 16-ból 12-t. A mérlege 3–3–1, házigazdaként egyedül az Újpesttől kapott ki (0–1).

♦ A Kisvárda vendégként eddig a legeredményesebben szerepelt az NB I 12 csapata közül, 4 győzelem, 2 döntetlen és 2 vereség áll a neve mellett. Az újpesti 0–4 volt a mélypont, azóta négy idegenbeli fellépésén veretlen (2 siker, 2 iksz). Debrecenben hátrányból tudott nyerni, Felcsúton pedig a ráadásban harcolta ki a győzelmet.

BP. HONVÉD–FERENCVÁROSI TC

♦ Ez a forduló legnagyobb múltra visszatekintő párosítása, hiszen 1916 óta 217-szer mérkőztek meg az első osztályban. A zöld-fehérek óriási fölényben vannak, hiszen az elmúlt évek sorozatos sikereinek köszönhetően már pontosan kétszer annyi találkozót nyertek meg, mint amennyit elveszítettek. Az örökmérleg 61 kispesti sikert, 34 döntetlent és 122 ferencvárosi diadalt mutat. Ezek közül három találkozót olyan bajnokságban játszottak, amely később félbeszakadt (egyet 1944-ben, kettőt 1956-ban); ezek nélkül az örökmérleg 59–34–121.

♦ Ha a bajnoki összecsapásokhoz minden egyéb díjmérkőzést is hozzáveszünk, akkor ritka jubileumhoz érkezik a két csapat, hiszen az 1914-ben az Auguszta-serlegért zajlott találkozójuktól kezdve ez lesz a 250. tétmeccsük! A mérleg 137–43–69 az FTC javára.

♦ A Honvéd a legutóbbi 16 NB I-es dél-pesti rangadó során csupán egyszer tudta legyőzni a Ferencvárost, 2019. április 27-én az Új Hidegkuti Nándor Stadionban, 3–2-re. A piros-feketék diadalának értékét némileg csökkenti, hogy a Fradi akkor abban a tudatban léphetett pályára, hogy az eredménytől függetlenül már biztos volt a 30. bajnoki címe.

♦ A piros-feketék az előző nyolc bajnokijukat elbukták a zöld-fehérek ellen, igaz, ezek közül az elsőt és a legutóbbit kivéve mindegyiket csupán egy góllal. Ehhez hasonló nyolcas sorozatra előzőleg utoljára 1935 és 1939 között volt példa a két együttes párharcában. (1922-től 1939-ig viszont egyhuzamban 35 (!) dél-pesti rangadón diadalmaskodtak a zöld-fehérek.)

♦ A XIX. kerületiek pályaválasztása mellett 109 találkozót rendeztek, közülük 39 hozott kispesti sikert, 14 lett döntetlen és 56 zárult a zöld-fehérek győzelmével.

♦ A tavaly nyáron átadott Bozsik Arénában nemcsak nyerni, de még pontot szerezni sem tudott a Honvéd a Ferencváros ellen: 2021 szeptemberében 1–0-ra, idén áprilisban 2–1-re nyertek Dibusz Dénesék. Sőt, a februári Magyar Kupa-találkozót is 1–0-val a IX. kerületiek húzták be. A régi kispesti létesítményben legutóbb abban az idényben tudott nyerni a Honvéd, amikor 2017-ben bajnok lett. A 2–1-es siker alkalmával a hazaiak találatait a most is oszlopos csapattag Zsótér Donát, valamint a múlt télen távozott Eppel Márton lőtte, a kispadról még Marco Rossi irányított.

♦ A Honvéd két vereség után csütörtökön a Vasas ellen (2–0) első bajnoki győzelmét aratta a közelmúltban kinevezett horvát vezetőedző, Dean Klafuric vezérletével, ennek ellenére továbbra is kieső helyen tanyázik. A kispestiek március 5., tehát nyolc hónapos szünet után tudtak újra bajnokit nyerni a Bozsik Arénában.

♦ Bár a Ferencváros szerdán kétszer is hátrányba került, végül az egykori kispesti Botka Endre ráadásban elért fejes góljával 3–2-re legyűrte a Groupama Arénában a Paksot. Ezzel biztossá vált, hogy a 2023-as naptári évet is az élről kezdi, ráadásul úgy, hogy az üldözőinél két meccsel kevesebbet játszott.

♦ A kispestiek most már elmondhatják, hogy nem nyeretlenek a saját pályájukon ebben az idényben, ám 1–4–2-es mutatójukkal és a 7 pontjukkal így is egyedül a Vasast előzik meg a hazai táblázaton.

♦ Az FTC hat házon kívüli találkozójának csak a felét tudta megnyerni, az egyetlen döntetlenjét legutóbb Fehérváron játszotta (2–2), a két vereségét szintén vidéken, Kecskeméten és Mezőkövesden szenvedte el. Fővárosi helyszíneken vendégként viszont még hibátlan: nyert a Vasas és az Újpest otthonában is.

VASAS FC–MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC

♦ A Vasas NB I-es mérkőzésen még sosem kapott ki a Mezőkövesdtől. Az első két találkozót az angyalföldiek nyerték meg, a következő öt pedig döntetlenül végződött.

♦ Egy kivételtől eltekintve a két csapat egymás elleni élvonalbeli meccsein mindig legalább két gól esett. A csúcsot a 2017 novemberi mezőkövesdi 3–3 jelenti, amikor a piros-kékek háromszor kerültek hátrányba és mindannyiszor egyenlítettek.

♦ Az előző öt találkozójuk úgy lett iksz, hogy mindig már a félidőben is döntetlenre álltak.

♦ A borsodiak csak a másodosztályban tudtak sikerélményt szerezni az angyalföldiekkel szemben: a 2012–2013-as idényben 1–0-ra, majd 3–2-re nyertek.

♦ A Vasas házigazdaként elsőre 4–0-ra megverte a Mezőkövesdet, ez volt az egyetlen élvonalbeli találkozójuk a régi Illovszky-stadionban. Utána háromszor a Megyeri úton fogadta a borsodi csapatot és mindig csak a döntetlen jött össze neki, legutóbb 2018 áprilisában egy sovány 0–0.

♦ A fővárosi piros-kék együttes a Honvéd ellen már az idénybeli ötödik meccsén nem talált be, és mivel Pakson Novothny Soma az 1. percben volt eredményes, így a ráadásokat nem számítva 269 játékperce tart a góltalansági sorozata. Kondás Elemér együttese támadásban továbbra is a legkevesebb találatot hozta össze, 15 meccsen mindössze 12-t (0.8-as átlag)

♦ A Mezőkövesd szerdán egy hajrábeli góllal 1–0-ra alulmaradt Debrecenben, ezzel megszakadt az ötmérkőzéses veretlenségi sorozata. A formatabellán azonban nincs olyan csapat, amely Molnár Gáborék 10 pontjánál többet gyűjtött volna az előző öt fordulóban.

♦ Az angyalföldi csapat az otthoni teljesítménye alapján is a legrosszabb a mezőnyben, 1–3–4 a mutatója, egyedül a Fehérvár ellen tudott nyerni az Illovszky Stadionban.

♦ A Mezőkövesd idegenben még nyeretlen, a hét mérkőzésén csak két pontot kapart össze, Újpesten és Kispesten ért el döntetlent. A vendégtabellán az utolsó helyen áll.

♦ Kuttor Attila az idényt a Vasas szakvezetőjeként kezdte és az augusztusi kövesdi találkozójukon (1–1) is még a fővárosiakat irányította. Angyalföldről a 7. fordulót követően menesztették, miután addig egyszer sem tudta győzelemre vezetni a piros-kékeket (5 iksz, 2 vereség). Egy rövid szünet után a bajnokságban a 9. fordulótól vette át a matyóföldi gárda irányítását, amellyel azóta pozitív a mérlege (3 diadal, 2 iksz, 2 vereség). Kuttor kövesdi trénerként mind a kétszer döntetlent játszott a Vasas ellen, Kondás Elemérrel szemben pedig négyszer meccselt, és a mutatója 1–1–2. Egyetlen győzelmét 2019-ben a Magyar Kupában érte el, amikor a borsodi csapat 3–2-re nyert az akkor Kondás vezette NB II-es ETO otthonában.

NB I, 2022–2023, 16. FORDULÓ
HELYSZÍNJÁTÉKVEZETŐ
NÉZŐSZÁM
2022. november 12., szombat
14.15: Puskás Akadémia–Debreceni VSC (Tv: M4 Sport)
Felcsút,Pancho ArénaCsonka Bence
16.00: Paks–Újpest (Tv: M4 Sport+)Paks,Fehérvári úti StadionVad II István
18.15: ZTE–Kecskemét (Tv: M4 Sport+)Zalaegerszeg,ZTE Aréna
Bognár Tamás
2022. november 13., vasárnap
13.30: Mol Fehérvár–Kisvárda (Tv: M4 Sport)Székesfehérvár,Mol Aréna Sóstó
15.45: Budapest Honvéd–Ferencváros (Tv: M4 Sport)Budapest, Bozsik Aréna
18.00: Vasas–Mezőkövesd (Tv: M4 Sport+)Budapest,Illovszky Rudolf Stadion

 

Az állás
1. Ferencvárosi TC 13 10 1 2 32–12 +20 31
2. Kisvárda 15 7 4 4 26–25 +1 25
3. Kecskeméti TE 15 6 7 2 23–16 +7 25
4. Puskás Akadémia 15 5 7 3 20–17 +3 22
5. Zalaegerszegi TE 14 6 3 5 24–17 +7 21
6. Debreceni VSC 15 5 5 5 26–25 +1 20
7. Paksi FC 14 5 3 6 24–25 –1 18
8. Mol Fehérvár 15 4 4 7 16–22 –6 16
9. Mezőkövesd 15 4 4 7 18–25 –7 16
10. Újpest FC 15 4 4 7 18–26 –8 16
11. Budapest Honvéd 15 4 4 7 16–25 –9 16
12. Vasas FC 15 2 6 7 12–20 –8 12

A 2. fordulóból elhalasztott ZTE–FTC mérkőzést 2023. január 24-én, a 4. fordulóból elhalasztott Paks–FTC találkozót 2023. február 1-jén játsszák le.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik