MTK: Németországba ajánlják az északmacedón támadót

V. Á.V. Á.
Vágólapra másolva!
2021.10.14. 18:44
null
Miovszki nyolc mérkőzésen négyszer talált be az NB I-ben (Fotó: Török Attila)
Szasa Csirics, a német labdarúgó-bajnokság másodosztályában (Bundesliga 2.) szereplő Nürnberg északmacedón legendája a klub figyelmébe ajánlotta honfitársát, az MTK-t erősíti Bojan Miovszkit – írja a Bild.


A 22 éves Miovszki tavaly nyáron igazolt az MTK-hoz, amelyben a 2021–2022-es idényben kilenc tétmérkőzésen hat gólt szerzett. Jó játékával felhívta magára a figyelmet, október 8-án bemutatkozott az északmacedón válogatottban a liechtensteini vendégségben, három nappal később pedig Németország ellen is pályára lépett.

Szasa CsiricS méltatta Miovszki technikáját, aki annak is köszönheti azt, hogy fiatalon futsalozott. A Nürnberg klublegendája szerint honfitársának mindene megvan, amire egy modern csatárnak szüksége lehet.

„Természetes, hogy a tehetséges játékosok a Bundesligába akarnak igazolni, azonban mondtam neki, nem jó azonnal a legmagasabbra törni. A Bundesliga másodosztálya tökéletes lépés lenne számára, lehetőleg egy olyan klubnál, ahol nagyok az ambíciók” – mondta el a Nürnberget két ízben is erősítő Csirics.

A Nürnberg kilenc fordulót követően az 5. helyen áll a német második vonalban.

Miovszkinak 2023 nyaráig van szerződése az MTK-val.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik