Heister bebombázta; Ivkovics mindenkit mozgósított

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2020.11.21. 23:33
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

Újabb pontocskával nőtt az OTP Bank Liga élén a Ferencváros előnye. A válogatott szünet és a BL-folytatás között a Honvéd ellen idegenben nyert hatalmas Heister-góllal bajnokit a címvédő; Pintér Attila egy potya gól miatt vereséggel kezdett a sereghajtó Mezőkövesd kispadján; a Puskás Akadémia simán megverte a Paksot – minden, amit az NB I szombati játéknapjáról tudni érdemes, 3 oldalon.
Újabb pontocskával nőtt az OTP Bank Liga élén a Ferencváros előnye.
A válogatott szünet és a BL-folytatás között a Honvéd ellen idegenben nyert hatalmas Heister-góllal bajnokit a címvédő; Pintér Attila egy potya gól miatt vereséggel kezdett a sereghajtó Mezőkövesd kispadján; a Puskás Akadémia simán megverte a Paksot – minden, amit az NB I szombati játéknapjáról tudni érdemes, 3 oldalon.

Laczkó Mihályra, a pénteken elhunyt egykori MLSZ-elnökre emlékeznek a magyar futball szereplői. Nemcsak Puhl Sándor, Nagy Miklós akkori bírófőnök, Illés Béla vagy Csank János mondja el, mit jelentett neki és labdarúgásunknak a volt elnök, hanem fia, az ismert menedzser is beszámol arról, hogy miként támadta meg édesapját a koronavírus.

Ivkovics Sztojan volt már könnyebb szituációban. A ljubljanai „buborékban” lebonyolítandó Eb-selejtezőre a férfi kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya a nem mindennapos vírushelyzetben mindenkit mozgósított, aki él és mozog – majd kiderül, ez mire lesz elég. Győri Ferenc írása.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik