Haladás: Halmosi megsérült, nem kapott levegőt

Vágólapra másolva!
2012.08.02. 21:19
Megsérült Halmosi Péter, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás válogatott labdarúgója: a német Mainz elleni szerdai barátságos mérkőzés első félidejének közepén kért cserét a ballábas játékos, mert nem kapott levegőt.

„Múlt szombaton éreztem először, hogy valami nem stimmel, valahol a hátamnál, a bordáim mellett nagyon szúró érzés nyilallt belém, ezért a hétfői edzést ki is hagytam. Keddre jobban lettem, úgyhogy rendesen edzettem. A szerda esti meccsen sem volt gond, egészen addig, amíg egy sprintet követően hirtelen meg nem álltam. Ekkor megint beleszúrt valami, de nem ott, ahol korábban, hanem a jobb oldalamon, nagyjából a bordámnál. Ez volt a kisebb baj, a nagyobb, hogy ha mozogtam, levegőt sem kaptam" – nyilatkozta Halmosi Péter a haladas.hu oldalának.A szerda esti meccsen sem volt gond, egészen addig, amíg egy sprintet követően hirtelen meg nem álltam. Ekkor megint beleszúrt valami, de nem ott, ahol korábban, hanem a jobb oldalamon, nagyjából a bordámnál. Ez volt a kisebb baj, a nagyobb, hogy ha mozogtam, levegőt sem kaptam" – nyilatkozta Halmosi Péter a haladas.hu oldalának.

„Kiderült, valahol a hátamnál lehet a gócpont, és ez sugároz ki a bordáimhoz. Mindenesetre megtudtam, a bordaközi izom működése összefüggésben van a levegővétellel, ezért nem kaptam oxigént a meccsen. Azóta kezelem ezt a részt, tapasz is van rajta, úgyhogy most köszönöm, jobban érzem magam, szerdán azonban ramatyul voltam. A csütörtöki edzést ki is hagytam, pénteken viszont ismét munkára jelentkezek, szerintem pár perc után kiderül, mi a helyzet. Rajtam nem múlik, játszani szeretnék Győrben, remélem, nem lesz semmi gond a pénteki tréningen" – tette hozzá a válogatott labdarúgó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik