Haladás: „Halmosi anyagilag Szombathelyen járna a legrosszabbul"

Vágólapra másolva!
2011.01.07. 13:10
Tegnap már beszámoltunk róla, hogy megkezdődtek az egyeztetések Halmosi Péter és a Haladás között. A Hull Cityvel szerződést bontó futballista menedzsere, Filipovics Vladan az első tárgyalások után a Nemzeti Sport Online kérdésére elmondta, anyagilag a Haladásnál járna a legrosszabbul a középpályás, de Halmosinak szívügye a szombathelyi csapat, ezért van esély a megállapodásra.

„Tegnap tárgyaltam a Haladás képviselőivel, és elmondhatom, anyagilag a szombathelyi ajánlat a legrosszabb Halmosi Péter számára" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére a korábbi válogatott labdarúgó menedzsere, Filipovics Vladan.

„Itthonról is van más érdeklődő és külföldről is lennének ajánlatai, szerintem még játszhatna pár évet kint, de ő szeretne hazajönni. Halmosi szívügyének tekinti a Haladást, amit teljesen megértek és elfogadok. Ezért az adott keretek között szeretnénk a lehető legjobb szerződést kötni a szombathelyiekkel, de azért nem mindenáron" – hangsúlyozta a játékosügynök, aki hozzátette, csak hosszú távú megállapodásban gondolkodnak.

Információink szerint itthonról a Győr is érdeklődik Halmosi iránt, Filipovics azonban elmondta, a Haladás elsőbbséget élvez, ezért rövid időn belül újra egyeztetnek a vasiakkal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik