Isael (balra) távozása már májusban biztossá vált (Fotó: Török Attila)

 

A bajnoki címvédő már május 10-én bejelentette, hogy Marcel Heister és Michal Skvarka mellett Isael is távozik az együttestől, az azonban csak most vált biztossá, hogy Katarban folytatja a pályafutását. Új csapata, az Umm Szalal az elmúlt idényben a katari élvonal tizedik helyén zárt.

A transfermarkt.de adatai alapján jelenleg 900 ezer eurót érő játékos az elmúlt idényben 28 bajnokin hat gólt és négy gólpasszt jegyzett a zöld-fehérek színében.

 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Ryan Mmaee (belga–marokkói, AEL Limassol – Ciprus)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Csernik Kornél (Soroksár)?, Csonka András (Budafoki MTE), Csontos Dominik (Soroksár), Ammar Ramadan (szír, Soroksár), Szánthó Regő (ZTE FC), Szécsi Gergő (Soroksár), Szerető Krisztofer (Soroksár)?, Takács Zsombor (Soroksár)?, Varga Ádám (Soroksár)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Sam Adekugbe (kanadai, Valerenga – Norvégia), Keanu Baccus (ausztrál, Western Sydney Wanderers – Ausztrália)
Távozók: Marcel Heister (horvát–német, Mol Fehérvár FC), Isael (brazil, Umm Szalal – Katar, szabadon igazolhatóként), Lovrencsics Gergő (lejár a szerződése), Michal Skvarka (szlovák, lejár a szerződése)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: