DVTK: Szivics a szezon végén távozik Diósgyőrből - hivatalos

Vágólapra másolva!
2015.04.10. 10:09
null
Szivics az idény végén távozik? (Fotó: Szabó Miklós)
A boon.hu információi szerint Tomiszlav Szivics, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK vezetőedzője a szezon végén távozik a csapattól. A hírt később a Diósgyőr megerősítette a hivatalos honlapján.

 

A megyei lap információi szerint csütörtökön volt egy találkozó Szivics és Szabó Tamás, a csapatot működtető gazdasági társaság ügyvezetője között, amelynek fő témája a szakember június 30-án lejáró kontraktusa volt.

A boon.hu állítja, a diósgyőri klub nem érvényesíti a tréner szerződésében lévő opciót, ez pedig azt jelenti, hogy a szezon végén elköszön a DVTK-tól, amelynél 2013 nyara óta dolgozik.

A diósgyőri klub nem sokkal később megerősítette a hírt. Bár az egyesület és a szakember abban állapodtak meg, hogy egyelőre nem hozzák nyilvánosságra a szakítás tényét, a sajtóban megjelent találgatásokat olvasva indokoltnak látták megosztani a közvéleménnyel az eddig titokban tartott információt.

A DVTK azonban hangsúlyozza, hogy jelenleg változatlanul Tomiszlav Szivicsnek hívják a Diósgyőr vezetőedzőjét.

A tabella hetedik helyére visszacsúszó Diósgyőr nyeretlen az NB I-ben tavasszal, öt mérkőzéséből hármat elveszített, kettőt pedig döntetlennel zárt.

A piros-fehér együttesnek ennél hosszabb negatív szériája legutóbb a 2013–2014-es idényben volt, akkor egymás után nyolc bajnokin maradt győzelem nélkül, a tavaszi szezont pedig legutóbb 2010-ben kezdte ilyen rosszul.

Az amigeleken.hu úgy értesült, hogy a Diósgyőr német szakvezetőt szeretne a csapat élére.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik