DVTK: nagyot kaszáltak a megyei voksoláson

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.23. 09:12
A Borsod-Abaúj-Zemplén megye legjobb sportolója címért kiírt, a 2014-es teljesítményeket értékelő közönségszavazáson hét kategóriából ötben a DVTK sportolói diadalmaskodtak – írja a boon.hu. A szavazás csütörtökön zárult le. 

A felnőttcsapatoknál a DVTK NB I-es labdarúgócsapata, az edzők között ez utóbbi gárda szakvezetője, Tomiszlav Szivics kapta a legtöbb voksot (nemcsak a saját kategóriájában, hanem mind a 35 döntős közül a legtöbbet). A felnőtt nőknél a futsalos Bernáth Csilla (DVTK-Vénusz), az utánpótláscsapatoknál a DVTK U21-es labdarúgócsapata, az év felnőtt férfisportolói között a kerekesszékes kosárlabdázó, Gergely István (Aluinvent-DVTK) diadalmaskodott.DVTK NB I-es labdarúgócsapata, az edzők között ez utóbbi gárda szakvezetője, Tomiszlav Szivics kapta a legtöbb voksot (nemcsak a saját kategóriájában, hanem mind a 35 döntős közül a legtöbbet). A felnőtt nőknél a futsalos Bernáth Csilla (DVTK-Vénusz), az utánpótláscsapatoknál a DVTK U21-es labdarúgócsapata, az év felnőtt férfisportolói között a kerekesszékes kosárlabdázó, Gergely István (Aluinvent-DVTK) diadalmaskodott.

A két „nem DVTK-s” győztest az utánpótlásban találjuk: a lányok között a tiszaújvárosi triatlonos, Putnóczki Dorka, a fiúknál a Miskolci Városi Sportiskola úszója, Kiss Attila lett az első.

Részletek, pontszámok itt!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik