• Ismét két magyar csapat lehet ott az európai kupák playoffjában. A Fradiról ez már rég kiderült, a Mol Fehérvár azonban nagyszerű csütörtöki győzelme után léphet be szinte bizonyosan az odavezető ajtón. A Vidinél tudják is, hogy mostantól már a Kölnre kell figyelni, miközben Kisvárdán még mindig a megadott norvég lesgól miatt keseregnek. Európa-konferencialiga- visszatekintő két oldalon.

• Eldar Civic a BL-selejtező harmadik fordulójának két meccse között latolgatta az esélyeket. Borbola Bence interjújából kiderül, hogy a Fradi balbekkje jobb csapatnak tartja a Ferencvárost az azeri bajnoknál, és biztos benne, hogy a visszavágón kihúzzák a Qarabag méregfogát...

• Hanga Ádám öt év után újra játszott a válogatottban! A grúzok elleni első Eb-előkészületi meccsen Fazekas Zoltán követte figyelemmel a Reallal spanyol bajnok magyar kulcsember megmozdulásait.

• És ha szombat, akkor Képes Sport 12 oldalon. A Rossi-sorozat újabb epizódjával, a hétfői Gyulai Memorial világsztárjaival és Kozák Lucával, az új Barcelonával, valamint a 75 éves Terminátorral, Arnold Schwarzeneggerrel.

előfizető vagyok, elolvasom a lapot Nincs előfizetésem, digitálisan olvasnám a lapot Előfizetnék a nyomtatott lapra