A spanyol élvonalba szerződhet a Vidi brazilja

Vágólapra másolva!
2013.01.31. 12:21
null
Kaká a Vidiből a Deporba mehet (Fotó: <a href="http://www.vidi.hu/index.php?set_lang_code=hu">vidi.hu</a>)<br />
A Marca beszámolója szerint a Deportivo La Coruna szerződtetheti a Videoton brazil védőjét, Kakát, azaz Claudiano Bezerra da Silvát. Időközben igazolhat is a fehérvári együttes, sajtóhírek szerint Vítor Gomes kölcsönbe érkezik az idény végéig a portugál Rio Avétól.

 

A hírek szerint a 31 éves középhátvéd szerdán már átesett az orvosi vizsgálaton, ma pedig hivatalosan is bemutatják a galiciai csapatnál.

Kaká a múlt nyáron igazolt a székesfehérváriakhoz, összesen nyolc bajnokin, egy Európa-liga- és egy Magyar Kupa-meccsen lépett pályára a Vidi színeiben.

A transfermarkt.de 400 ezer euróra taksálja a korábban az APOEL Nicosiában, a Herthában, a Sporting Bragában és az Académicában is játszó brazilt.

A Deportivo jelenleg utolsó a húszcsapatos spanyol bajnokságban, 21 meccsen 45 gólt kapott, így elkél az erősítés a védelembe.

A galiciai gárda trénere jelenleg az a Domingos José Paciencia, akivel Kaká a 2010–2011-es idényben együtt dolgozott a portugál Bragánál.

Erősíthet is a Videoton, az A Bola információi szerint Vítor Gomes (teljes nevén Vítor Hugo Gomes da Silva) a szezon végéig kölcsönbe érkezhet a fehérvári csapathoz. A portugál napilap úgy tudja, a két klub mindenben megegyezett a 25 éves középpályás átigazolásáról, aki minden bizonnyal csak a Sporting elleni portugál bajnoki után érkezik Magyarországra.

Vítor Gomes a Rio Avéban nevelkedett, az első csapatban több mint 100 bajnokin lépett pályára. Klubja 2008-ban kölcsönadta az olasz Cagliarinak, ám egyszer sem lépett pályára a szárdoknál, így visszatért Portugáliába.

A 25 éves középpályás játszott a portugál U20-as és U21-es válogatottban is. A 2012–2013-as idényben Gomes 15 meccsen lépett pályára a Rio Avében, gólt nem szerzett.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTONNÁL

Érkezők: Lencse László (Ironi Kirjat Smona – Izrael, kölcsönből vissza),Nagy Dániel (Haladás, kölcsönből vissza), Jeff Silva (brazil, Diósgyőri VTK – kölcsönből vissza),

Távozik/távozhat: Babos Barna (ZTE FC), Lencse László (Aszterasz Tripolisz – Görögország, fél év kölcsönbe), Renato Neto (brazil, Gent – Belgium), Walter Lee (spanyol, Lokeren – Belgium), Sándor György (Ittihad FC – Szaúd-Arábia), Jeff Silva (brazil, ABC FC – Brazília), Kaká (brazil, Deportivo La Coruna – Spanyolország)
Kiszemeltek: Fabio (brazil, Puskás Akadémia FC), Kleinheisler László (Puskás Akadémia FC), Miguel Ángel Luque (spanyol, Puskás Akadémia FC), Zsótér Donát (Videoton U19), Vítor Hugo Gomes da Silva (portugál, Rio Ave)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik