NB II: Vállalom a munkát, de kell a pénz - Lendvai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.14. 12:51
Lendvai Miklós, a labdarúgó NB II-ben szereplő ZTE vezetőedzője hajlandó munkába állni a zalaegerszegieknél, de elmondása szerint ehhez az kell, hogy a klub kiegyensúlyozott körülményeket biztosítson.

„A klub vezetői felkértek a további munkára, amit el is vállalok, ha meg tudunk egyezni. Ehhez viszont az kell, hogy kiegyensúlyozott körülményeket teremtsenek a munkához, amihez pénz kell. A téli felkészülést megterveztem úgy, mintha minden rendben volna, s bízunk benne, hogy így is lesz. Csak olyanokkal számolok, akik függetleníteni tudják magukat a körülményektől” – mondta Lendvai Miklós a zaol.hu-nak. Lendvai Miklós a zaol.hu-nak.

A megyei oldal tájékoztatása szerint Holdampf Gergő ma próbajátékra utazik Németországba, Vágó Levente pedig a klub engedélyével a Szigetszentmiklós csapatával készül. Buzás Viktorral és Vayer Gáborral közös megegyezéssel szeretnének szerződést bontani a zalaegerszegiek.

„Dolgozni kell, hiszen közeledik a tavasz, de tíz napon belül mindennek tisztázódnia kell. Annak, hogy mi a cél, és hogy mire lehet számítani a klub jövőjével kapcsolatban. Remélem, kedden az elnök úr ezt is elmondja nekünk. Úgy tervezem, hogy egy-két húsz-huszonegy éves játékost megnézünk, de zömében a saját utánpótlásból szeretnénk tehetségeket felhozni az első csapathoz” – tette hozzá a ZTE vezetőedzője.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A ZALAEGERSZEGI TE-NÉL
Érkezők:
Távozik/távozhat: Holdampf Gergő (?), Safet Jahic (szlovén, Kaposvári Rákóczi), Darko Pavicsevics (montenegrói, Újpest FC?), Pál Dániel (?), Vágó Levente (Szigetszentmiklós?), Buzás Viktor (?), Kulcsár Kornél (Kisvárda?), Vayer Gábor (?)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik