NB II: három alapemberét is nélkülözi a Sopron

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.29. 21:51
A szerdai, Tatabánya elleni hazai mérkőzésen két játékos a védelemből biztosan, míg egy labdarúgó a csatársorból fog várhatóan hiányozni a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Sopronnál.

 

A klub honlapja számolt be róla, hogy a rutinos középhátvéd, Bognár Zsolt a szombati, SzTK elleni bajnokit sem tudta már befejezni, miután a bal térdére rúgást kapott, ezért cserét kért. A játékos sérült testrésze bevizesedett és kisebb izomhúzódás is kialakult nála, így Bognár kedden ultrahangra megy, ezt követően lehet többet tudni az állapotáról.

A jobbhátvéd Fazakas Gézát kisebb bokaszalag-húzódással kezelik, bár a sérülése nem komoly, így a labdarúgó kedden már bekapcsolódik az edzésekbe. A védő az SzTK ellen azonban megkapta ötödik sárga lapját, így mindenképpen kénytelen kihagyni a szerdai, Tatabánya elleni találkozót.

A csatár Gaál Bálint a szombati bajnokit izomhúzódás miatt volt kénytelen kihagyni és mivel sérülése továbbra is hátráltatja a játékban, szerdai szereplése sem valószínű.

A soproni klub vezetősége egyébként úgy döntött, hogy a május elsejei, Tatabánya elleni bajnokira mindenki számára ingyenes lesz a belépés.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik