NB II: hiába a feljutás, távozik posztjáról a Szentlőrinc vezetőedzője

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2024.06.18. 21:22
Már nem Pichler Gábor a Szentlőrinc vezetőedzője (Fotó: szentlorincse.hu)
Hiába jutott vissza a tavaly nyári kiesés után azonnal a labdarúgó NB II-be a Szentlőrinc, a továbbiakban nem Pichler Gábor irányítja vezetőedzőként a baranyai együttest – számolt be róla a klub honlapja.

A Szentlőrinc tulajdonosának döntése értelmében a mai nap folyamán távozott a Szentlőrinc vezetőedzői posztjáról Pichler Gábor. Habár a 2023-2024-es idényben a csapat elérte a kitűzött célt, s azonnal visszajutott az NB II-be, a továbbiakban már nem a 38 éves szakember irányítja az együttest.

Köszönöm Pichler Gábornak, hogy az elmúlt több mint tíz esztendőben nem csak a menedzsmentben segített, hanem a szakmai munkánk fejlődéséhez is hozzájárult, nem utolsó sorban pedig ebben az idényben elérte a kitűzött célt a csapattal! Szeretném, ha a jövőben klubvezetőként dolgozna csapatunk életében” – fogalmazott Kovácsevics Csaba tulajdonos a klub honlapján.

Pichler Gábor további szerepvállalásával kapcsolatban egyelőre még zajlanak az egyeztetések. A csakfoci.hu szerint a baranyaiak új vezetőedzője a legutóbb az NB I-es Paksnál dolgozó Waltner Róbert lehet.

A Szentlőrinc a nemrég véget ért idényben megnyerte az NB III Délnyugati csoportját, majd a Putnok elleni osztályozót is sikerrel vette.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik