Dámosy Zsolt csalódott és nem jelölteti újra elnöknek magát

Vágólapra másolva!
2007.05.31. 17:20
Megválasztották a Ferencvárosi Torna Club új elnökségét, Balogh Ákos, Dámosy Zsolt, Hermány Csaba, Jakabházy László, Kassai György, Kruj Iván, Rieb György, Sipos Jenő, Takács Tibor, Maglódi Lajos, Sike András, Albert Flórián került be. Dámosy csalódott, ennek ellenére nem jelölteti magát a hétfői elnökválasztáson.

A Ferencváros csütörtöki közgyűlésén megválasztották a klub új elnökségét, ahova a következő tizenkét tag került be: Balogh Ákos, Dámosy Zsolt, Hermány Csaba, Jakabházy László, Kassai György, Kruj Iván, Rieb György, Sipos Jenő, Takács Tibor, Maglódi Lajos, Sike András (utóbbi két személyt a Sportigazgatóság delegálta), Albert Flórián (tiszteletbeli elnök)

A korábbi elnökségből ezúttal kimaradt Boros Bánk Levente, Kévés György és dr. Lányi István is.

Dámosy Zsolt az elnökség megválasztása után csalódott volt, és már akkor úgy nyilatkozott, hogy várhatóan nem jelölteti magát a hétfői elnökválasztáson. Csütörtök este már úgy döntött, hogy nem indul, tehát új elnöke lesz az FTC-nek.

A 100% Fradi információi szerint az újonnan megválasztott tizenkét tagú elnökségből öten (Balogh, Hermény, Rieb, Kassai és önmaga) Dámosy mellett állnak, hárman valószínűsíthetően nem, a többiek szándékáról egyelőre nem lehet tudni.

A csütörtöki ülésen nem választják meg az új elnököt, ez hétfőre marad. Az erősorrend a következő a kapott szavaztok alapján: 1. Hermány, 2. Takács, 3. Sipos, 4. Dámosy, 5. Rieb, 6. Kruj, 7. Balogh, 8.-9. Kassai, Jakabházy.

Estére kdierült, újabb egy fővel megfogyatkozott az elnökjelöltek névsora, ugyanis a klub hivatalos honlapján Dámosy elsőszámú kihívójának tartott Sipos Jenő is úgy döntött: nem kíván elnök lenni. Elhatározását egyéb elfoglaltságaival magyarázta.

A Dámosy Zsolttal készült interjút a pénteken megjelenő Nemzeti Sportban olvashatják.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik