A Honvédtól távozó középpályás Kecskeméten folytatja

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2024.08.12. 12:11
Bocskay Bertalan (Fotó: Kecskeméti TE)
Bocskay Bertalan a Kecskeméti TE-ben folytatja pályafutását – tudtuk meg az NB I-es labdarúgócsapat hivatalos honlapjának hétfői híréből. A szabadon igazolható középpályás 2027 nyaráig szóló szerződést írt alá.

A KTE hivatalos honlapjának beszámolója szerint az U21-es válogatottban is többször pályára lépő Bocskay Bertalan szerződése lejárt eddigi klubjánál, a Honvédnál. 

„Nagyon örültem a Kecskemét megkeresésének, mert azon voltam, hogy a lehető legjobb helyet találjam meg a folytatáshoz. Amikor megtudtam, hogy a KTE keres, nem volt nehéz dolgom, mert több barátom vagy itt játszik, vagy itt játszott. Akárkit kérdeztem, csak jót tudott mondani a klubról, a városról, az emberekről” – idézi a klubhonlap a 2002-ben született, 185 centiméter magas Bocskayt, aki Budakeszin kezdett el futballozni, majd a Vasastól került a Honvéd utánpótlásába.

Az NB I-ben a 2020–2021-es kiírásban mutatkozott be a kispestiek színeiben, az élvonalban 33, az NB II-ben 32 mérkőzésen lépett pályára, közben a szerb élvonalban szereplő Topolyában is eltöltött egy idényt kölcsönben, és 23 tétmérkőzésen jutott játéklehetőséghez.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KECSKEMÉTI TE-NÉL
Érkezők: Bocskay Bertalan (Bp. Honvéd, szabadon igazolhatóként), Kotula Máté (Kolorcity Kazincbarcika, szabadon igazolhatóként), Kovács Barnabás (Zalaegerszegi TE FC), Papp Milán (Kolorcity Kazincbarcika), Pálfi Kristóf (Dorog), Vattay Márton (Putnok FC) 
Kölcsönbe érkezők: –
Kölcsönből visszatérhet: –
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –
Kiszemeltek: –
Távozók: Fadgyas Tamás (Kolorcity Kazincbarcika), Grünvald Attila (Tiszakécske, kölcsön után végleg), Kiss Bence (Zalaegerszegi TE FC, kölcsön után végleg), Matheus Izidorio Leoni (Nyíregyháza Spartacus), Szűcs Kornél (Plymouth Argyle – Anglia)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérhetnek klubjukhoz: Horváth Krisztofer (Torino FC – Olaszország), Iyinbor Patrick (Ferencváros, onnan Vasas FC), Nagy Olivér (Ferencváros, onnan Soroksár, kölcsönbe), Szendrei Ákos (DAC 1904 – Szlovákia)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: –

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik