NS-infó: Ádám Martint Debrecenben látták, a DVSC érdeklődik iránta

Vágólapra másolva!
2024.07.04. 14:57
Ádám Martin a Debrecenbe igazolhat (Fotó: Koncz Márton)
A Nemzeti Sport értesülései szerint a DVSC szerződtetné a dél-koreai Ulszantól várhatóan távozó válogatott csatárt, Ádám Martint.

 

A héten már beszámoltunk róla, hogy Ádám Martin várhatóan szerződést bont a dél-koreai Ulszannal. Bár a klub hivatalosan még nem jelentette be a szerződésbontás tényét, Papp Gábor a Nemzeti Sportnak elmondta: „Ádám Martin nem bontott szerződést az Ulszannal, még az sem biztos, hogy fog bontani, egyeztetünk a klubjával. Az tény, hogy egyelőre nem tért vissza a klubhoz.”

Mindenesetre azóta a magyar válogatott csatár egy dél-koreai zászlóval, egy integető emojival, valamint „utolsó vacsora” felirattal tett közzé egy videót az Instagram-oldalán. Ebből kiindulva biztosra vehető, hogy Ádám ulszani időszaka a végéhez ért.

Közben több olvasónk is jelezte, hogy a csatárt és menedzserét a héten már Debrecenben látták. Értesüléseink szerint a DVSC érdeklődik a játékos iránt, de Ádám Martinnak először az Ulszannal kell lezárnia a tárgyalásokat. Utána lehet szó arról, hogy új klubhoz szerződjön.

FRISSÍTÉS: Ádám Martin menedzsere, Papp Gábor a Nemzeti Sportnak pénteken elmondta, több hazai csapat is érdeklődött Ádám Martin iránt, ám konkrét tárgyalásokig nem jutottak el, a csatár nem járt a napokban Debrecenben. Az Ulasz pénteken jelentette be a csatár távozását.

Forrás: Instagram/Ádám Martin

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-NÉL
Érkezők: Batik Bence (Puskás Akadémia FC), Pálfi Donát (Szombathelyi Haladás), Szenaga Naoaki (japán, FK Jezero – Montenegró), Szűcs Tamás (FC Köbenhavn – Dánia) 
Kölcsönbe érkezők: Arandjel Sztojkovics (szerb, Partizan Beograd – Szerbia)
Kölcsönből visszatérhet: Alexandrosz Kiziridisz (görög, NS Mura – Szlovénia)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: 
Kiszemeltek: Ádám Martin (Ulszan HD – Dél-Korea)
Távozók: Andrija Majdevac (szerb,  Panaitolikosz – Görögország,  szabadon igazolhatóként, legutóbb kölcsönben FK Napredak Krusevac, Szerbia ), Baranyai Nimród (Újpest FC), Joao Oliveira (João Pedro Abreu de Oliveira, svájci-portugál, Arka Gdynia – Lengyelország, szabadon igazolhatóként), Sztefan Loncsar (montenegrói, Akron Togliatti – Oroszország)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz: Tuboly Máté (ETO FC Győr, onnan DAC 1904 – Szlovákia)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik