FTC: Csercseszov aláírta a szerződése felbontásáról szóló papírokat – sajtóhír

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2023.07.20. 22:41
null
Sztanyiszlav Csercseszov pár napig még Budapesten marad (Fotó: Kovács Péter)
Az orosz Szport-Ekszpressz értesülései szerint Sztanyiszlav Csercseszov már alá is írta szerződése felbontását a Ferencvárosnál.

 

Történelmi vereséget szenvedett szerdán a Ferencváros a Bajnokok Ligája selejtezőjében, a zöld-fehérek három góllal kaptak ki otthon a KÍ-től, és kiestek az első számú európai kupasorozatból. A mérkőzés után a fővárosi klub menesztette Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedzőt.

Az orosz Szport-Ekszpressz most arról értesült, hogy az orosz tréner már alá is írta a szerződése felbontásáról szóló papírokat. Csercseszov a hírek szerint igényt tart a neki és a stábtagjainak járó végkielégítésre – ellentétben azzal, amikor korábban az orosz válogatott éléről távozott. Az 59 éves edző pár napig még Budapesten marad, ameddig elbúcsúzik a játékosaitól.

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

BAJNOKOK LIGÁJA, SELEJTEZŐ
1. FORDULÓ, VISSZAVÁGÓ
FERENCVÁROS–KÍ (feröeri) 0–3 (0–3)
Budapest,
Groupama Aréna,18 187néző.Vezette:Smajc (szlovén)
FTC:Dibusz – Botka, S. Mmaee,Knoester, Civic (Marquinhos, 75.) – Baráth (Ben Romdan, a szünetben), Gojak (Makreckis, a szünetben) – Abu Fani, Zachariassen (Lisztes, 57.), A. Traoré (Owusu, 57.) – Varga B.Vezetőedző:Sztanyiszlav Csercseszov
KÍ:J. Johansson – B. Petersen, Faerö, Forren – R. Joensen (Patrick Da Silva, 75.), Andreasen, D. Pavlovics (Hansson, a szünetben),Danielsen – Frederiksberg (Mikkelsen, 56.), Kassi (Gussias, 73.), Kronberg (Latif, 90+4.).Vezetőedző:Magne Hoseth
Gólszerző:Frederiksberg (8., 32. – az elsőt 11-esből), Kassi (45+3.)
Továbbjutott: a, 3–0-s összesítéssel

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik