Sportrádió: Gyermekkori álmom volt, hogy a Fradiban játszhassak – Dzurják József

V. Á.V. Á.
Vágólapra másolva!
2022.08.07. 10:00
null
Dzurják Józsefaz FTC minden hazai mérkőzésén ott van (Fotó: Sportrádió)
Dzurják József, a Ferencváros labdarúgócsapatának korábbi klasszis támadója volt a Sportádió Hazafutás című műsorában Balogh Balázs vendége. Az NB I-ben, az NB II-ben, Cipruson és a Maldív-szigeteken is gólkirályi címet szerző Dzurják elmondta, bravúr volt a Pozsonyban kiharcolt továbbjutás a Fraditól.


„Kétszeres gólkirályként tudtam elérni azt a célt, ami gyermekkori álmom volt, hogy a Fradiban játszhassak. Ikladon, televízióban láttam a Ferencvárost játszani, egy Újpest elleni mérkőzés nagyon megragadt bennem. Szőke István azon a meccsen ragyogóan futballozott, annyira megtetszett a játéka, hogy tulajdonképpen miatta is lettem fradista”
– mondta el Dzurják József.

Az FTC-t 1986 és 1990 között, valamint 1991-ben is erősítő Dzurják arról is beszélt, hogy az iskolai évek alatt kézilabdázott.

Dzurják József a zöld-fehérek minden hazai mérkőzésén ott van, így a BL-selejtezőiben is.

„A Slovan elleni visszavágó bravúr volt, mert ez egy jó szlovák bajnok volt, nagy dolog, hogy továbbléptünk. Úgy gondolom, a Qarabag otthonában is jó eredményt értünk el, s bízom benne, hazai pályán behúzzuk a továbbjutást, és játszhatunk a főtábláért a BL-ben. ”


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik