FTC: „Örülnek, hogy itt vagyok még” – Gera üzent a fiataloknak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.22. 22:07
Pénteken ünnepelte 37. születésnapját Gera Zoltán, a Ferencváros magyar válogatott labdarúgója. A rutinos középpályás az FTC hivatalos honlapjának elárulta, születésnapja alkalmából ebben az évben különösen sokan köszöntötték fel.



„Így, a születésnapomon biztosan »lenyugdíjasoznak« majd néhányan. De valójában azért örülnek, hogy itt vagyok még köztük” – utalt Gera a keret fiatalabb tagjaira.

A ferencvárosi szurkolók nagy kedvencét utánpótlás-játékosok és immár edzőként dolgozó korábbi csapattársak is megállították és felköszöntötték a népligeti edzőkomplexumban – írja a fradi.hu.

„Nem tudom, miért, de ezen a születésnapomon különösen sokan köszöntöttek fel. Pedig még csak nem is kerek évforduló. Persze jólesik az embernek. Mostanában sokkal inkább fiatalnak érzem magam. Egyszerű a titka, nem hagyom magamat megöregedni” – tette hozzá Gera.

A 87-szeres válogatott futballista öröme minden bizonnyal akkor lenne teljes, ha a Ferencváros szombaton legyőzné az Újpestet a derbin. A Groupama Arénában rendezendő rangadó 20.30 órakor kezdődik. A két csapat május 7-én a Magyar Kupa-döntőjében is összecsap egymással.

32. FORDULÓ
Mérkőzés (Tv) Játékvezető
Április 23., szombat
18.00
Videoton–MTK
Andó-Szabó Sándor
18.00Paks–HaladásKarakó Ferenc
18.00
Honvéd–Békéscsaba
Pintér Csaba
18.00
Vasas–Puskás Akadémia
Farkas Ádám
18.00
Debrecen–DVTK
Szabó Zsolt
20.30
Ferencváros–Újpest
Kassai Viktor
A bajnokság állását itt nézheti meg!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik