NB I: nehezen aludt el a kapus az FTC elleni mérkőzés előtt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.12. 09:14
Székely György, a labdarúgó NB I-ben szereplő Paks kapusa elismerte, nehezen aludt el az FTC elleni, 5–0-s vereséggel végződő mérkőzés előtt, miután megtudta, a listavezető zöld-fehérek ellen debütálhat az élvonalban.

„Nagyon örültem annak, hogy lehetőséget kaptam a mestertől, ráadásul egy ilyen csapat ellen, mint a Ferencváros – mondta Székely a paksifc.hu-nak. – Ugyanakkor tényleg kettős érzelmeim vannak, hiszen nem úgy alakult a meccs, ahogy szerettük volna. A szerdai, Honvéd elleni meccs után tudtam meg, hogy én kezdek. Hogy tudtam-e aludni előtte? Nehezen, de igen.”Székely a paksifc.hu-nak. – Ugyanakkor tényleg kettős érzelmeim vannak, hiszen nem úgy alakult a meccs, ahogy szerettük volna. A szerdai, Honvéd elleni meccs után tudtam meg, hogy én kezdek. Hogy tudtam-e aludni előtte? Nehezen, de igen.”

„Soha még ennyire nem izgultam meccs előtt, mint most, de ez érthető, hiszen pályafutásom egyik mérföldkövéhez érkeztem. Ez a drukk egészen a bemelegítésig tartott, majd lenyugodtam, és maximálisan arra koncentráltam, hogy száz százalékot nyújtsak.”

A paksiak kapusa most már a Videoton elleni, szombati összecsapásra koncentrál.

„Ha az ősz utolsó mérkőzésén sikerülne győzelmet aratnunk, akkor nagy lépést tennénk annak érdekében, hogy tavasszal is sikerüljön a jelenlegi második helyünket megtartani. Mi szeretnénk elhozni mindhárom pontot, mivel szeretnénk elfelejtetni a szurkolóinkkal a Fradi elleni vereségünket.”

„Ez nem lesz könnyű, hiszen Magyarország egyik topcsapatához látogatunk el. Ráadásul búcsúztatják a stadionjukat, ami számukra plusz motivációt jelenthet, bizonyára nem vereséggel akarnak elköszönni a régi sikereik helyszínétől. Ugyanakkor mi már több alkalommal is bizonyítottuk, hogy nem ijedünk meg a saját árnyékunktól, és képesek vagyunk bravúrokra is. Miért ne jöhetne most szombaton a következő?”

19. FORDULÓ
Időpont Mérkőzés Játékvezető
December 12., szombat
15.30 Vasas–Honvéd
Németh Ádám
15.30
Haladás–Puskás AkadémiaSzilasi Szabolcs
15.30 DVTK–BékéscsabaErdős József
15.30 Videoton–PaksAndó-Szabó Sándor
15.30 DVSC–MTK (Tv: M4 Sport)Farkas Ádám
19.30FTC–Újpest (Tv: M4 Sport)Kassai Viktor
A bajnokság állását itt tekintheti meg!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik