Haladás: megúszta a kapus, néhány nap múlva ismét edzhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.14. 10:19
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás 3–1-es győzelmet aratott a Nyúl otthonában a Magyar Kupa főtáblájának első fordulójában. A szombathelyi csapat kapuját a mostani szezonban először Rózsa Dániel védte, a rutinos kapus azonban nem sok időt tölthetett a pályán, hiszen a 25. percben megsérült.

„Teljesen ártalmatlan helyzet volt. Egy lecsorgó labdát igyekeztem összeszedni, kitámasztottam, s abban a pillanatban éreztem, hogy valami gond van. Megroppant a térdem, s azon nyomban belenyilallt a fájdalom. Egy rossz lépés volt csupán, felettébb balszerencsés lépés. Nagyon szomorú vagyok, pedig annyira örültem, hogy ismét tétmérkőzésen védhetek. Dolgozott bennem a bizonyítási vágy, erre tessék, ez történt” – mondta Rózsa Dániel a Nemzeti Sportnak.Rózsa Dániel a Nemzeti Sportnak.

„Az orvos azt mondta, erős rándulásom van, ezért pihennem kell kicsit, néhány nap múlva már újból teljes erőbedobással készülhetek. Sajnos a hétvégi fordulót ki kell hagynom, de szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem esett nagyobb bajom” – tette hozzá a 30 éves kapus.

A Haladás az NB I 5. fordulójában szombaton a Paksot fogadja.

LABDARÚGÓ NB I, 5. FORDULÓ
Időpont Mérkőzés (Tv)
Augusztus 15., szombat
18.00 Újpest–Bp. Honvéd Vad II István
18.00 Haladás–Paks Erdős József
18.00 Puskás Akadémia–Békéscsaba Németh Ádám
18.00 Vasas–Videoton Solymosi Péter
18.00 DVTK–DVSC (Tv: M4) Kassai Viktor
20.30 Ferencváros–MTK (Tv: M4) Iványi Zoltán
A bajnokság állását itt tekintheti meg!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik