FTC: Doll szerint nem volt nehéz visszatérni a munkába

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.14. 21:08
Elkezdte a felkészülést az új idényre a Ferencváros labdarúgócsapata, amelyből még hiányoztak a válogatott játékosok, akik egy további hét pihenőt kaptak. Az U20-as világbajnokságon szereplő fiatalok közül Nagy Ádám, Nagy Dominik és Popov Patrik így is kilátogatott az edzésre.

A fradi.hu beszámolója szerint az első nap erőnléti edzéssel indult, amit jó hangulatú labdás játékok követtek. A szünet ellenére rögtön nagy kedvvel és elánnal dolgoztak a játékosok. fradi.hu beszámolója szerint az első nap erőnléti edzéssel indult, amit jó hangulatú labdás játékok követtek. A szünet ellenére rögtön nagy kedvvel és elánnal dolgoztak a játékosok.

„A szabadság nagyszerű volt, és noha nekünk és a játékosoknak is rövidnek tűnt, edzőként valamivel könnyebb ezt kezelni – mondta Thomas Doll a fradi.hu-nak. – Ebből persze senkinek sem lehet problémája, mert mindannyian imádjuk a futballt. A munkába visszatérni nem nehéz, hiszen mindig új célokért küzdhetünk. Az idényre való felkészülés pedig kifejezetten fontos, láttuk ezt a tavaszi szezon során is. Az első napokban teszteket végzünk a játékosokon, az elsődleges cél az, hogy mindenki utolérje saját magát. Már július másodikán mérkőzést játszunk, arra fel kell készülnünk időben. Válogatott játékosainknak ráadásul még egy szabad hetük van, de mindenre felkészült tervvel kezdjük a szezont.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik