NB I: Ilyen pályán, ilyen csapat ellen nehéz futballozni - Doll

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.14. 20:39
Tizenöt év után is nyeretlen Nyíregyházán a Ferencváros, a fővárosiak gól nélküli döntetlent játszottak a Nyírségben a labdarúgó NB I 20. fordulójában. Thomas Doll, a zöld-fehérek vezetőedzője büszke harcos játékosaira, de csalódott a kihagyott lehetőségek miatt. Mátyus János, a Spartacus mestere és a Ferencváros egykori játékosa szerint csapata szervezettségének és kitartásának jutalma az egy pont.

„Nagyon csalódottak vagyunk. Elöl nem volt elég átütőerő a csapatban. Ha már átverekedtük magunkat a középpályán, akkor több szabadrúgást, szögletet kellett volna kiharcolnunk. Nem tudok szemrehányást tenni a fiúknak, mert hajtottak, próbáltak előremenni, de semmi sem sikerült – értékelt Thomas Doll a fradi.hu-n. – Ilyen pályákon, ilyen stílusú csapatok ellen nagyon nehéz sebességet nyerni és futballozni. Ez pedig ehhez hasonló mérkőzéseket eredményez. A csapatok, amelyek a túlélésért harcolnak, általában minden játékosukkal betömörülnek a kapujuk elé, így nem könnyű megtalálni a réseket.”Thomas Doll a fradi.hu-n. – Ilyen pályákon, ilyen stílusú csapatok ellen nagyon nehéz sebességet nyerni és futballozni. Ez pedig ehhez hasonló mérkőzéseket eredményez. A csapatok, amelyek a túlélésért harcolnak, általában minden játékosukkal betömörülnek a kapujuk elé, így nem könnyű megtalálni a réseket.”

„Nagyon boldog vagyok. Azt azért hozzá kell tennem, hogy az első félidőben nem tetszett a játékunk, de igazi csapatként küzdöttünk, ami pontot ért” – idézi Mátyus Jánost a Nyíregyháza hivatalos honlapja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik