FTC: Nem lehet elvárni, hogy frissek legyünk - Doll

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.03. 17:14
A Ferencváros labdarúgócsapata második törökországi felkészülési mérkőzésén is magabiztos játékkal győzött. A dán Hobro elleni 3–0-s győzelmet követően Thomas Doll elégedetten nyilatkozott csapata teljesítményéről.

„Nem lehet elvárni a játékosoktól, hogy a felkészülés ezen szakaszában frissek legyenek, de a Hobro ellen mindenki jó teljesítményt nyújtott – mondta a mérkőzést követően a vezetőedző a fradi.hu-nak. – A pályára lépő labdarúgók közül mindenki nagyon jól dolgozott, elégedett vagyok. A mostani mérkőzés más típusú volt, mint a Bohemians Praha elleni találkozó. A Hobro gyorsabban és keményebben játszott, egyértelműen ez volt a hajtósabb meccs. Hasznos tapasztalatokkal gazdagodtunk, jó úton járunk, de nincs bennünk megelégedettség, továbbra is keményen kell dolgoznunk.” fradi.hu-nak. – A pályára lépő labdarúgók közül mindenki nagyon jól dolgozott, elégedett vagyok. A mostani mérkőzés más típusú volt, mint a Bohemians Praha elleni találkozó. A Hobro gyorsabban és keményebben játszott, egyértelműen ez volt a hajtósabb meccs. Hasznos tapasztalatokkal gazdagodtunk, jó úton járunk, de nincs bennünk megelégedettség, továbbra is keményen kell dolgoznunk.”

A FERENCVÁROSI TC TÉLI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
A felkészülés kezdete: január 12.
Edzőtábor: Törökország (Lara), január 28–február 7.
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Január 21.: FTC–Iváncsa 17–0 (Lauth 3, Busai 2, Varga R. 2, Hajnal, Lamah, Böde, Somália, Mateos, Gera, Csilus Á., Kukuruzovic, Nagy D., Pavlovic)
Január 24.: FTC–FK Senica (Szenice; szlovák) 4–1 (Lamah, Hajnal, Gera, Varga R.)
Január 31. (Antalya): FTC–Bohemians 1905 Praha (cseh) 4–2 (Lamah 2, Somália, Mateos)
Február 3., kedd (Antalya): FTC–Hobro (dán) 3–0
Február 6., péntek (Antalya): FTC–Sonan Bellmare (japán)
Február 12., csütörtök: FTC–Kecskeméti TE 14.00
Február 15., vasárnap: FTC–Podbrezova (Zólyombrézó; szlovák)
Február 18., szerda (Balatonfüred): FTC–Lombard Pápa
Február 21., szombat (Debrecen): Debreceni VSC–FTC

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik