Pécs: Mohlék nem csinálnak ügyet Véber kirohanásaiból

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.17. 07:55
Mohl Dávid, a pécsiek egyik legrutinosabb labdarúgója elmondta, nem sértődnek meg Véber György megnyilvánulásain, hiszen tudják róla, hogy ő ilyen.

„Ezt ő is elismerte magáról, szóval nincs harag. Mielőtt Pécsre jött volna, tudtuk, milyen habitusú, hallottuk korábbi nyilatkozatait, láttuk, hogyan meccsel. A találkozó hevében nem vesszük fel ezeket a megnyilvánulásait, túllépünk rajtuk, aztán az is előfordul, hogy később az öltözőben közösen nevetünk egyet az egészen. Szerintem sokkal fontosabb, hogy Véber György mindig egyenes velünk, nincs olyan, hogy kipécéz magának valakit, és azt a háta mögött szidja, mint a bokrot" – mondta a Nemzeti Sportnak Mohl Dávid.

„A konkrét esetről is beszélgettünk később, nincs harag. Ami a pályán történik, az ott is marad. Nincsen kislánylelkünk, érett férfiként kezeljük ezeket a szituációkat."

Mint ismert, a pécsi szakvezetőt méltatlan magatartás, konkrétan sértő kifejezések használata miatt büntették meg, a Videoton elleni bajnokin a játékvezetőt és saját játékosait is durva szavakkal illette – pechjére ez behallatszott a televíziós közvetítésbe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik