Ligakupa: újabb akadémisták mutatkozhatnak be a PAFC-ban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.01. 10:19
A Ligakupa negyeddöntőjének visszavágóján a Puskás Akadémia Francisco Gallardo jogosulatlan szereplése miatt háromgólos hátrányból várja a DVSC elleni hazai meccset. Benczés Miklós, a PAFC vezetőedzője a találkozó előtt elmondta, újabb akadémisták mutatkozhatnak be a csapatban.

„Főleg azok a játékosok kapnak lehetőséget a Ligakupa-visszavágón, akik szombaton a diósgyőri bajnoki találkozón nem jutottak szerephez – mondta Benczés Miklós, a PAFC vezetőedzője a negyeddöntő visszavágója előtt a klub hivatalos honlapjának. – Sőt, talán újabb akadémisták mutatkozhatnak be csapatunkban, meghívtam például a keretbe az 1997-es születésű Sallai Rolandot, és nem elképzelhetetlen, hogy pályára is küldöm a mérkőzésen. Tudjuk, hogy nagyon nehéz helyzetben vagyunk a bajnoki éllovas ellen háromgólos hátrányban. Viszont remek lehetőséget ad ez a mérkőzés arra, hogy újabb saját nevelésű fiatalokat próbáljunk ki egy élvonalbeli ellenfél elleni kupameccsen.” Benczés Miklós, a PAFC vezetőedzője a negyeddöntő visszavágója előtt a klub hivatalos honlapjának. – Sőt, talán újabb akadémisták mutatkozhatnak be csapatunkban, meghívtam például a keretbe az 1997-es születésű Sallai Rolandot, és nem elképzelhetetlen, hogy pályára is küldöm a mérkőzésen. Tudjuk, hogy nagyon nehéz helyzetben vagyunk a bajnoki éllovas ellen háromgólos hátrányban. Viszont remek lehetőséget ad ez a mérkőzés arra, hogy újabb saját nevelésű fiatalokat próbáljunk ki egy élvonalbeli ellenfél elleni kupameccsen.”

Mint ismert, a szakhatóságok bejárása után az illetékesek úgy döntöttek, hogy a Puskás-pályán a Pancho Aréna építése miatt zárt kapuk mögött, azaz nézők nélkül kell megrendezni a visszavágót.

LIGAKUPA
NEGYEDDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
15.00: Puskás Akadémia–DVSC-Teva
Az első mérkőzésen: 0–3*
*Francisco Gallardo jogosulatlan szerepeltetése miatt törölték a pályán elért 1–1-es eredményt, és a DVSC javára ítélték a találkozót 3–0-s gólkülönbséggel.
15.30: Szigetszentmiklós-Diósgyőri VTK
Az első mérkőzésen: 2–2
17.00: Lombard Pápa Termál FC–Ferencváros – ÉLŐBEN AZ NSO-N!
Az első mérkőzésen: 0–4

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik