Felkészülés: nem bírt egymással az Újpest és a St. Truiden

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.10. 20:57
Az Újpest Belgiumban edzőtáborozó labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 1–1-es döntetlent játszott a Sint-Truidennel.

A Balajcza – Litauszki, Mihajlovics, Antón, Kis – Simon, Eninful, Vasziljevics, Balogh B. – Bavon, Kabát kezdőcsapattal felálló Újpestben Vermes Krisztián kisebb térdsérülése miatt kihagyta a találkozót, amelyet az ujpestfc.hu tájékoztatása szerint mintegy 1500 néző tekintett meg.

A belga másodosztályban legutóbb negyedik helyen végző Sint-Truiden a 20. percben kapufáig jutott, a magyar csapat viszont a 26. percben betalált a kapuba. Név szerint Dusan Vasziljevics, aki Kabát Péter szöglete után fejjel volt eredményes, kialakítva a félidei eredményt.

A lilák a szünetben négyet cseréltek, Kevin Kis helyére a próbajátékon lévő másik balhátvéd, Leopold Novak állt be. A második félidő viszonylag eseménytelenül telt, az Újpest azonban a tavaszi bajnokijait idézve ezúttal is kapott egy gólt a hosszabbításban, így 1–1-es döntetlennel zárta a mérkőzést.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
SINT-TRUIDEN (belga II.)–ÚJPEST 1–1 (0–1)
Sint-Truiden.

ÚJPEST: Balajcza – Litauszki (Molnár S., a szünetben), Mihajlovics, Antón (Nagy J., 72.), Kis (Novak, a szünetben) – Simon (Lázár, a szünetben), Eninful, Vasziljevics, Balogh B. (Toricska, 72.) – Bavon (Horváth R., 84.), Kabát (Ahjupera, a szünetben).
G: Welkenhuysen (91.), ill. Vasziljevics (26.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik