Paks: Ha heten maradunk is, csak a motiváltakat tartom meg - Horváth

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.26. 10:49
Horváth Ferenc, a labdarúgó NB I-ben szereplő MVM Paks új vezetőedzője nem szereti az állóvizet, és csak azokra számít a jövőben, akik készek harcolni.

„Nálam nincs olyan, hogy öreg futballista, meg fiatal futballista. Aki motivált, aki képes azonosulni a célokkal, az elképzelésekkel, annak lesz helye a csapatban, aki nem, attól megválunk. Ha heten maradunk, akkor heten maradunk, de csak azokra tartok igényt, akik készek a harcra. Nem szeretem az állóvizet, nyugodtan leírhatja, hogy palotaforradalom várható az öltözőben” – nyilatkozta a Paks újonnan kinevezett szakvezetője, Horváth Ferenc a teol.hu-nak.Horváth Ferenc a teol.hu-nak.

„Tököli Attilával le fogok ülni személyesen, és elbeszélgetünk. Elmondom neki, hogy mit szeretnék, mit várnék el tőle, és ha képes beállni a sorba, ha motiváltan áll a feladatokhoz, akkor szerintem tudunk együtt dolgozni” – tette hozzá a szakember.

Horváth Ferenc természetesen szeretne erősíteni, kiszemeltjei is vannak, nevekről azonban egyelőre nem akar beszélni.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MVM PAKSI FC-NÉL
Érkezők: Bohner Roland (Szolnoki MÁV FC – kölcsönből vissza?), Cziráki Attila (Szigetszentmiklósi TK – kölcsönből vissza), Kecskés Tamás (Siófok), Molnár Péter (szlovákiai, Győri ETO), Nyári Tibor (Siófok), Nagy István (Szolnoki MÁV FC – kölcsönből vissza?), Simon Attila (Pécsi MFC, kölcsönből vissza), Tamási Gábor (Szolnoki MÁV FC – kölcsönből vissza?), Vári Barnabás (Szolnoki MÁV FC – kölcsönből vissza?)
Távozik/távozhat: Németh Gábor (Haladás vagy Ausztria?), Tököli Attila (?), Vayer Gábor (Mezőkövesd, ?)
Kiszemeltek: Bertus Lajos (Kecskeméti TE), Egerszegi Tamás (Újpest FC)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik