MTK: Kanta József számára a dobogó arannyal érne fel

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.04. 13:04
Azt mondja, volt idő, amikor zavarta, ha csapatát nem tartották esélyesnek a dobogóra, ám az ilyen megnyilvánulások csak dacossá tették. Az MTK Budapest kapitánya, Kanta József úgy véli, meglepetés, hogy együttese a bajnokság kétharmadánál megelőzi a Videotont és a Ferencvárost, a bronzérem pedig számára arannyal érne fel.

„Úgy vélem, aki esélyt latolgat, az próbálja reálisan látni a helyzetet. Megnézi a játékoskeretek erősségét, figyelembe veszi a klubok anyagi lehetőségeit is. Az MTK messze nem gazdálkodik olyan költségvetésből, mint jó néhány mögötte elhelyezkedő klub, így nagy meglepetés, hogy megelőzi például a Videotont vagy a Ferencvárost" – nyilatkozta Kanta József a Nemzeti Sportnak.Kanta József a Nemzeti Sportnak.

„Volt idő, amikor zavart, ha a rivális csapatok labdarúgói meg sem említettek bennünket. Hiszen mégiscsak másodikak vagyunk, és egyik megszerzett pontunkat sem ajándékba kaptuk. Az ilyen megnyilvánulások egyfajta dacot váltanak ki, márpedig ha elszánttá válik az ember, többre képes, mint egyébként. A mérkőzés előtti bemelegítésnél sokszor elhangzik köztünk, mutassuk meg az ellenfélnek, semmivel sem jobb nálunk. Ha a dobogón zárunk, az nálam bajnoki címmel ér fel. Fiatal csapatunk van, sok a sérültünk, ráadásul tavaly még NB II-esek voltunk, úgyhogy nagyon vágyom arra, hogy teljesítményünk jutalma érem legyen!" – tette hozzá az MTK kapitánya.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik