Eger: titokzatos légióssal erősödhet az újonc kerete

Vágólapra másolva!
2012.10.10. 20:36
A labdarúgó NB I-ben szereplő Egri FC klubigazgatója, Vancsa Miklós szerint hamarosan meglepetéssel szolgálhatnak a szurkolóknak, ugyanis tárgyalásban állnak egy titokzatos légióssal, aki – ha minden jól megy –, néhány nap múlva csatlakozhat a kerethez.

„Bízunk benne, hogy szolgálhatunk meglepetéssel a szurkolóknak, ugyanis tárgyalásban állunk egy légióssal, aki lehet, hogy néhány nap múlva csatlakozik a kerethez” – mondta Vancsa Miklós klubigazgató a klub hivatalos oldalán közölt interjúban.

„Az idei évből hátralévő hét bajnoki mérkőzést szeretném, ha labdarúgóink egyfajta vizsgamunkaként tekintenék. Megnézzük, hogy ki tudja számunkra garantálni az eredményességet, és ki az, aki nem felel meg az elvárásoknak. Télen is erősítünk majd, mert mindenképpen az a célunk, hogy az egri futballtörténelmi pillanatokat tovább írjuk. Jámbor úrral együtt rendületlenül is elkötelezettek vagyunk a klub iránt, és szívügyünknek tekintjük, hogy a megyeszékhelyen maradjon az NB I-es egylet" – tette hozzá a sokat megélt vezető.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik