DVSC: Úgy érzem, jó úton haladok - Czvitkovics

Vágólapra másolva!
2012.10.25. 18:11
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva régi-új középpályása, Czvitkovics Péter még nem érzi magát teljesen százszázalékos állapotban, de pluszmunkákat végez, hogy mielőbb utolérje magát. A 29 éves futballista szerint nem jelentenek egymásnak konkurenciát az azonos poszton játszó és szintén sérülésből felépülő Selim Bouadlával.

„Nem vagyok még százszázalékos állapotban, de úgy érzem, jó úton haladok, fokozatosan egyre jobb leszek. Az edzőktől pluszmunkákat kapok, amiket az edzés végén el kell végeznem, de inkább a meccsek hozzák majd vissza a tökéletes állapotot. Bízom benne, hogy egyre több szerepet kapok a bajnokságban is, emellett kupameccsek is várnak ránk, tehát sok találkozó áll előttünk, így hamar visszanyerhetem a formámat" – nyilatkozta Czvitkovics Péter a dvsc.hu-nak.

„A Balmazújváros elleni edzőmérkőzésen – amelyen először játszottunk együtt – nagyon jól megértettük egymást, tehát nem hiszem, hogy konkurenciát jelentenénk egymásnak. Ő sincs még abban az állapotban, hogy teljes meccset játsszon, egy szinten lehetünk fizikálisan, de ha mind a ketten topformába kerülünk, szerintem nagy hasznára leszünk a csapatnak. Abban is bízom, hogy ha nem is teljes meccsen, de csereként Selimmel együtt tudunk segíteni a csapatnak vasárnap, a Videoton otthonában. Ellenfelünk elég rapszodikusan szerepel a bajnokságban. Az Európa-ligában jó eredményeket érnek el, de az NB I-ben próbálnak rotálni, ami nem mindig sül el jól, ugyanakkor csapatként jól funkcionálnak, és kiváló játékosok alkotják a keretüket. Fehérváron nem egyszerű nyerni, ám azt gondolom, hogy az utóbbi mérkőzéseken mutatott játékunk alapján bízhatunk a három pontban" – tette hozzá a 29 éves középpályás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik