NB I: Csertői szerint megérdemelték, Mészöly köszöni a közönségnek

Vágólapra másolva!
2011.07.23. 22:14
Csertői Aurél, a Győri ETO vezetőedzője szerint csapata megnehezítette a saját dolgát a sok kihagyott helyzettel az Újpest ellen 1–0-ra megnyert szombat esti NB I-es labdarúgó-mérkőzésen, míg Mészöly Géza, a lila-fehérek szakvezetője – ugyancsak a Sport Televíziónak nyilatkozva – a második félidő játékát és a vendégszurkolók teljesítményét emelte ki.

CSERTŐI AURÉL (GYŐRI ETO): – Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, magunknak tettük nehézzé a mérkőzést, hiszen már a szünetre előnnyel kellett volna mennünk. A győzelmet megérdemeltnek tartom. Hogy leszidom-e a játékosokat, amiért a végén biztonságira játszottak? Szó sincs róla, a három pont az három pont, felszabadulttá teszi a fiúkat, ilyenkor ünnepelni kell!CSERTŐI AURÉL (GYŐRI ETO): – Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, magunknak tettük nehézzé a mérkőzést, hiszen már a szünetre előnnyel kellett volna mennünk. A győzelmet megérdemeltnek tartom. Hogy leszidom-e a játékosokat, amiért a végén biztonságira játszottak? Szó sincs róla, a három pont az három pont, felszabadulttá teszi a fiúkat, ilyenkor ünnepelni kell!

MÉSZÖLY GÉZA (ÚJPEST): – Mindent megtett a csapat az egyenlítésért, bosszantó, hogy a ziccereinket nem sikerült kihasználnunk. Nagyon köszönöm a közönségnek a biztatást, remélem, hogy a csapatban és a nézőkben is megmarad ez az éhség, és szép lassan együtt lépegetünk majd előre. Két mérkőzést elveszítettünk egy nullára, de úgy érzem, a mostani második félidőre lehet építeni. A ziccereknél jobban kell összpontosítani, és a pontrúgások után jobban kell ügyelni a kipattanóra érkező ellenfelekre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik