Szentes Lázár szóban már megállapodott a Nyíregyházával

Vágólapra másolva!
2009.06.05. 17:53
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő Nyíregyháza vezetősége megegyezett az Újpestről távozó Szentes Lázárral, aki a következő napokban írhatja alá szerződését a klubbal – ezt a csapat hivatalos honlapja jelentette be.
Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Nyíregyházán az Újpesttel ezüstérmet szerző Szentes Lázár volt az első számú jelölt a vezetőedzői posztra, és ma meg is állapodtak a felek, igaz, egyelőre csak szóban.

A szerződéstervezetet írásba foglalták, s ennek további pontosítása után az aláírás napokon belül megtörténhet a klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint.

Szentes az élvonalban korábban dolgozott Győrben, Szombathelyen, Debrecenben, Pápán és Zalaegerszegen is, az elmúlt bő egy évben pedig Újpesten.

Legnagyobb sikerét a DVSC-vel érte el, amellyel a 2002–03-as és a 2003–04-es idényben bronzérmet nyert (sőt a végül az együttes aranyérmét hozó következő szezon első 11 mérkőzésén is ő ült még a Loki kispadján).

Szentes Lázár tavaly nyár óta már a negyedik vezetőedző lesz Nyíregyházán. A 2008–2009-es szezont még Révész Attilával kezdte el a csapat, akit áprilisban Szabó András váltott a kispadon, de a bajnokságot már Tajti Józseffel fejezte be a gárda.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik