Aczél Zoltán a kiválasztott, tőle várják a csodát Siófokon

MTI/NSO MTI/NSOMTI/NSO MTI/NSO
Vágólapra másolva!
2008.12.05. 15:46
2009 januárjától Aczél Zoltán, a REAC korábbi edzője lesz a Siófok NB I-es labdarúgócsapatának szakmai irányítója – tájékoztatta az MTI-t Csorba Ottó, a Balaton-parti klub ügyvezető igazgatója.
Aczél Zoltán vállalta a tűzoltást
Fotó: M. Németh Péter
Aczél Zoltán vállalta a tűzoltást
Aczél Zoltán vállalta a tűzoltást
Fotó: M. Németh Péter
Aczél Zoltán vállalta a tűzoltást

A magyar labdarúgó-válogatott mellett másodedzőként Erwin Koeman munkáját segítő Aczél Zoltán fél- plusz egyéves szerződést írt alá a BFC Siófokhoz.

Détári Lajos eddigi tréner marad a klubnál, a továbbiakban azonban az utánpótlásért felelős szakmai igazgatóként tevékenykedik, ugyanakkor a mostanáig szakmai igazgatói posztot betöltő Keszei Ferenc hétfőre ígért választ a klub által felajánlott lehetőségre.

Csorba beszámolója szerint a játékoskeretben is vannak változások: Gajda István, Kerényi Norbert, Györök Tamás, továbbá az ősszel Siófokon kölcsönjátékosként futballozó Lipcsei Roland és Hadóczki István biztosan távozik az együttestől.

A Siófok az őszi szezon után a kiesést jelentő 15. helyen áll a tabellán.

EDZŐVÁLTÁSOK A SOPRONI LIGÁBAN, 2008–09

Elsőként a Fehérvár vezetőedzője, Disztl László távozott idő előtt csapatától. A klub vezetősége Varga Istvánt nevezte ki az elküldött tréner helyére.
A Diósgyőrnél Vágó Attila szeptember végéig vezethette az együttest, nem sokkal menesztése után Sisa Tibort ültették a kispadra.
Október első felében a Zalaegerszeg vezetősége és Supka Attila döntött úgy, hogy közös megegyezéssel szerződést bontanak. A ZTE-t azóta Csank János irányítja.
Az őszi idény zárófordulója előtt a REAC-nál Aczél Zoltán helyére Nagy Sándort nevezték ki, és már az is biztos, hogy tavasszal nem Nagy vezeti az rákospalotaiakat, mivel nincs megfelelő képesítése.
Hozzájuk csatlakozott csütörtökön a Győri ETO-tól távozó Egervári Sándor, most pedig a Siófoknál Détári Lajos, aki – a többi szakemberrel ellentétben – a klub alkalmazásában marad.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik