Mario Bozsics már a tavaszi szezonban csatlakozik az Újpesthez

Vágólapra másolva!
2008.02.01. 08:51
Sikerült megállapodnia az FC Fehérvárnak és az Újpestnek, így Mario Bozsics már a tavaszi szezont is a Megyeri úton kezdi. A bosnyák válogatott futballista eredetileg csak a nyári szünetben csatlakozott volna a lila-fehér játékosokhoz.
Mario Bozsics (balra) hamarabb jöhet Újpestre
Mario Bozsics (balra) hamarabb jöhet Újpestre
Mario Bozsics (balra) hamarabb jöhet Újpestre
Mario Bozsics (balra) hamarabb jöhet Újpestre

Január 29-én megszületett az egyezség, miszerint Mario Bozsics, az FC Fehérvár szerbiai születésű, de bosnyák válogatott futballistája az Újpest FC-nél folytatja pályafutását. A fővárosiak már a tavaszi szezonra szerették volna megszerezni a középpályást, ám a Fejér megyeiek ebbe nem mentek bele, ők csak a bajnokság végén voltak hajlandóak elengedni a kulcsjátékost.

A 25 éves Bozsics az Újpest FC hivatalos honlapjának a három évre szóló szerződés aláírása után elmondta, minél hamarabb jönne Újpestre. A bosnyák nemzeti tizenegyben éppen a magyar válogatott elleni Eb-selejtezőn bemutatkozó futballista hozzátette, hogy nagyon jól érezte magát a Fehérvárnál, ám annyira megviselték az ott történtek, hogy váltani akart.

Nos, a két csapat végül megegyezett arról, hogy a középpályás már a tavaszi szezonban is Urbányi István rendelkezésére állhat. Bozsics szerdán csatlakozik az Olaszországból hazatérő lila-fehérekhez, szerződését a korábbi három év helyett három és fél éves időtartamra módosították.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik