Siófok: Csóka és Bonifert érkezett, Eugene Fomumbod távozhat

Vágólapra másolva!
2008.01.22. 10:51
Kuttor Attila után újabb alap emberét veszítheti el az újonc BFC Siófok, hiszen a kameruni légiós, Eugene Fomumbod is távozik a balatoniaktól. A csapattal Porecsben edzőtáborozó labdarúgó állítólag előszerződést kötött a győriekkel.
Nemes Ferenc klubtulajdonost viszont úgy tájékoztatta a futballista, hogy valóban tárgyalt a zöld-fehérekkel, de nem írt alá semmit.

Mivel a nyáron lejárna a játékos szerződése Siófokon, ezért feltehetően már a téli szünetben sor kerülhet a klubcserére, s ezáltal némi bevételhez is juthat a klub.

A Kuttor Attila pótlására kiszemelt korábbi zalaegerszegi védő, Csóka Zsolt csatlakozott a siófokiakhoz, sőt a Cibalia elleni edzőmérkőzésen már pályára is lépett Porecsben. A horvát bajnokság hatodikja ellen egy szerb belső védőt, Ivan Popovicsot is tesztelt az Aldo Dolcetti vezette szakmai stáb, s rajta kívül további két szerb játékost is kipróbálnak a héten: egy középpályást, illetve egy támadót.

A siófokiaknak sikerült megállapodniuk az MTK-val Bonifert Péter kölcsönadásáról, a tehetséges labdarúgó a tavasszal már kék-sárga mezben játszhat.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik