Miroslav Beranek nem hosszabbítja meg a szerződését a bajnokkal

Vágólapra másolva!
2007.11.24. 14:26
Nem hosszabbítja meg a szerződését Miroslav Beránek a magyar bajnok Debrecen labdarúgócsapatának vezetőedzője – adta hírül a klub hivatalos honlapja. A cseh tréner azzal indokolta döntését, hogy szeretné máshol folytatni a karrierjét. A szakember a döntését a pénteki Újpest elleni 1-1-el végződött találkozó után közölte a játékosokkal.
Miroslav Beránek máshol is kipróbálná magát
Miroslav Beránek máshol is kipróbálná magát
Miroslav Beránek máshol is kipróbálná magát
Miroslav Beránek máshol is kipróbálná magát

Biztossá vált: Miroslav Beránek elhagyja Debrecent. A cseh szakember szerződése december 31-én lejár, és a kontraktus hosszabbítására nem kerül sor, ugyanis a tréner a nyilatkozatában kifejtette, hogy szeretné kipróbálni magát máshol is. Az edző már a játékosoktól is elköszönt, a szurkolóknak pedig köszöni a biztatást.

„Nem folytatom a munkát Debrecenben, szeretném máshol megpróbálni, az Újpest elleni mérkőzés után ezt a játékosokkal is közöltem - nyilatkozta Beránek a debreceniek hivatalos honlapján. - Legjobban az bánt, hogy az utolsó meccsen nem tudtunk győzni. Szeretném megköszönni a szurkolóknak és mindenkinek, aki mellettem állt a biztatást. Köszönöm az egész csapatnak a közös munkát. Sok sikert kívánok a DVSC-nek, remélem, a gárdának sikerül megvédeni a bajnoki címet.”

Hétfőn igazgatótanácsi ülés lesz Debrecenben, amelyen a tagok meghallgatják a cseh tréner beszámolóját az őszi szezonról. Eldől majd, hogy alakul az évből még hátralévő időszak programja, de az új vezetőedző személyéről ekkor még biztos, hogy nem születik döntés.

A cseh vezetőedző az előző év augusztusában vette át a csapatot, negyvenegy mérkőzésen ült a kispadon, és irányításával egy bajnoki címet és egy Magyar Kupa ezüstérmet nyert a gárda, amely a mostani bajnoki kiírás őszi szezonját a tabella harmadik helyén zárja.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik