A telefonok hallgatnak

B. G., K. AB. G., K. A
Vágólapra másolva!
2005.02.21. 20:53
Címkék
Reménytelen helyzetben volt és van a Fehérvár FC, ám a szurkolók egy része továbbra is bizakodó, s a jelek szerint tettrekész is annak érdekében, hogy megmeneküljön a megszűnéstől a futballcsapat.
A Videoton FCF Baráti Kör Egyesülete két hét alatt már másodszor kezdeményezett csendes demonstrációt a város főterén az elmúlt csütörtökön. A baráti kör képviselői az elmúlt napokban jelezték: adott esetben egy bizonyos, mögéjük felsorakozó vállalkozó hajlandó letenni az egymillió eurós (250 millió forintos) összeget a gazdasági társaság megvásárlására. Hasonló szándékkal jelentkezett Fehérvárott az ISM Kft., illetve az Európai Cselgáncs-szövetség román elnöke, Marius Vizer is, ám a városi közgyűlés a két ajánlatot azok megalapozatlanságára hivatkozva egyaránt elutasította…

Patthelyzet

Vagy mégsem. Az jelzésértékű, hogy a baráti kör ügyvezetőjét, Horváth Győzőt a közgyűlés beválasztotta a gazdasági társaság felügyelőbizottságába, noha egyelőre ezt még nem hagyta jóvá a Fehérvár FC taggyűlése.

A zárt ajtók mögött folytatott megbeszélésen a közgyűlés arról is döntött, hogy a költségvetési pénzekből ebben az esztendőben 360 millió forintot áldoz a város a sportra, ám egyelőre kérdés, hogy a csődközelben lévő, pillanatnyilag a törvényes működéstől is messze álló futball kft. mekkora összeget kaphat az önkormányzattól.

Azt ugyan nem állíthatjuk teljes bizonyossággal, hogy a Fehérvár FC körül kialakult káoszba betegedett bele Gál László, de az tény: a csapatot működtető futball kft. ügyvezető igazgatója influenzás, és napok óta az ágyat nyomja. Egyébiránt kész csoda, hogy utolértük a fehérvári ügyvezetőt, hiszen a mobilszolgáltató a kifizetetlen számlák miatt nemrég kikapcsolta a futball kft. céges telefonjait…

Szavazás

Minek köszönheti a Debrecen bajnoki címét?

Írja be az itt látható számot!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik