Rácz Zsófi a Hertha BSC női csapatában

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2012.09.16. 19:09
Címkék
A Kötény-olvasók egyik nagy kedvence, Rácz Zsófia néhány héttel ezelőtt csatlakozott a németországi légiósok egyre népesebb táborához...

A Kötény-olvasók egyik nagy kedvence, Rácz Zsófia néhány héttel ezelőtt csatlakozott a németországi légiósok egyre népesebb táborához, és a Hertha BSC női alakulatába, az 1. FC Lübarsba igazolt. Épp a reptéren sikerült Zsófit elérnem egy gyors helyzetjelentésre. Hajtás után elmondja, hogy érzi magát Berlinben.A Kötény-olvasók egyik nagy kedvence, Rácz Zsófia néhány héttel ezelőtt csatlakozott a németországi légiósok egyre népesebb táborához, és a Hertha BSC női alakulatába, az 1. FC Lübarsba igazolt. Épp a reptéren sikerült Zsófit elérnem egy gyors helyzetjelentésre. Hajtás után elmondja, hogy érzi magát Berlinben.


„Nem bántam meg, hogy Berlinbe tettem át a székhelyem. A csapatot, a várost egyaránt szeretem. Ez egy lehetőség volt, amivel élnem kellett, hogy tovább tudjak fejlődni. Itt minden feltétel adott ehhez.

Egy amerikai csapattársammal lakom együtt Berlin egyik városrészében, Lübarsban. Napjaim tanulással es edzéssel telnek. No, meg a hétvégi bajnoki meccsel. A csapattal gyakran szervezünk közös programot. Sokat vagyunk együtt. Jól érzem magam velük. Mindenki kedves, segítőkész.

Az edzések jók: tempóban és erőben teljesen másak, mint otthon. A mérkőzések is más iramban zajlanak. Eddig három meccsünk volt: a kupameccset és az első bajnokit megnyertük. Múlt hétvégén sajnos kikaptunk a Potsdam II-től.

A lakótársammal magunk főzünk. A héten meghívtuk a csapatot egy magyar vacsorára. Rakott krumpli volt a menü. Bejött nekik: minden elfogyott!”

Készül a berlini magyar vacsora

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik