Vigyázzunk magunkra, lányok!

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2011.10.01. 21:10
Régóta gondolkodtam, milyen posztot írok majd október elsején, ami a mellrák elleni küzdelem világnapja (és a zenéé, de az most nem tartozik...

Régóta gondolkodtam, milyen posztot írok majd október elsején, ami a mellrák elleni küzdelem világnapja (és a zenéé, de az most nem tartozik ide). A megoldást a Trikóblog hozta, ugyanis k_dako pár napja megkeresett azzal, hogy emlékezzünk meg együtt erről a fontos dátumról. Ő vállalta a projekt női futballon kívüli részét, így én már csak a hölgyeket hoztam, sok-sok pinket, egy extra VIP-drukkert – és az üzenetet, hogy vigyázzunk magunkra, lányok. Olyan sok gólt kell még berúgnunk. Van, akinek szó szerint, van, akinek átvitt értelemben.Régóta gondolkodtam, milyen posztot írok majd október elsején, ami a mellrák elleni küzdelem világnapja (és a zenéé, de az most nem tartozik ide). A megoldást a Trikóblog hozta, ugyanis k_dako pár napja megkeresett azzal, hogy emlékezzünk meg együtt erről a fontos dátumról. Ő vállalta a projekt női futballon kívüli részét, így én már csak a hölgyeket hoztam, sok-sok pinket, egy extra VIP-drukkert – és az üzenetet, hogy vigyázzunk magunkra, lányok. Olyan sok gólt kell még berúgnunk. Van, akinek szó szerint, van, akinek átvitt értelemben.

Karina LeBlanc, Natasha Kai, Marta és Amy Rodriguez

Huszonkilencmillió nő focizik szerte a világon, ennél azonban sokkal több küzd nap mint nap a mellrák rémével. Hogy az arányok javuljanak, a Puma, amely a női futball elkötelezett támogatója, nagyszabású akciót indított Project Pink néven, amely a női labdarúgásból gyorsan átszivárgott más sportágakba is. A nagyszerű férfiakról, akik világszerte küzdenek értünk, a Trikóblogon olvashattok, én egy olyan fotógalériát állítottam össze, amelyben megmutatom, kik azok a női futballisták, akik arcukat és nevüket adják a Puma kampányához.

Leslie Osborne (jobbra) és Jordan Angeli

A Project Pink mára hatalmas mozgalommá dagadt. Azon túl, hogy az élénkrózsaszín mezekkel, sporteszközökkel felhívja a figyelmet a mammográfia, az önvizsgálat és a rendszeres orvosi szűrés fontosságára, a PP termékeket (valamint a sportolók által viselt pink szereléseket) meg is lehet vásárolni (utóbbiakat, az ebből befolyó összeggel pedig különféle jótékonysági akciókat támogat, illetve karitatív célokra költi azt a cég.

Íme, a pink kollekció játékosoknak


Október hetedikéig van lehetőségünk megszavazni azt a célt, amit legközelebb támogat a Puma, itt adhatjátok le szavazataitokat.


Amy Rodriguez és a pink laszti

Tasha Kai és Leslie Osborne

Nina Dobrev, a Vámpírnaplók sztárja nagy futballrajongó, így őt kérték fel a Project Pink egyik "celebjének"

Nina tréningruhában is pazarul fest

És imád gyerekekkel foglalkozni, akiknek így már egészen kicsi korban felhívja a figyelmét a mellek önvizsgálatának fontosságára

Leslie Osborne imádja rózsaszín mezét - jól is áll neki!

Marta és a kampány termékei - ugye, nem is olyan ijesztő, csupa-pink darabok?


A legszebb PP-nagykövetet azonban a végére hagytuk: ő itt Ella, a Boston Breakers védőjének, Alex Scottnak a boxere, aki láthatóan elkötelezett szószólója a jó ügynek.

Köszönjük valamennyi férfinak, aki részt vesz a projektben, vagy azzal, hogy megosztja ezt a posztot, még több nő figyelmét hívja fel a megelőzés fontosságára. Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

Egy hétköznapi harcos igaz története.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik