Férjhez ment a legcukibb amerikai futballsztár

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2011.10.12. 00:10
Kamionnal szállítom a híreket az újhazából, lesz itt esküvő, cowboy-idill, távgyaloglás, maraton – és persze a lányok, akik nélkül mindez...

Kamionnal szállítom a híreket az újhazából, lesz itt esküvő, cowboy-idill, távgyaloglás, maraton – és persze a lányok, akik nélkül mindez nem jöhetett volna létre. Alex Morgan included.Kamionnal szállítom a híreket az újhazából, lesz itt esküvő, cowboy-idill, távgyaloglás, maraton – és persze a lányok, akik nélkül mindez nem jöhetett volna létre. Alex Morgan included.

Elsőként jöjjön az örömhír, ami számos férfiszívet tör most ripityára: Amy Rodriguez, az amerikai válogatott és a Philadelphia Independence egyik legnagyobb sztárja férjhez ment. Arod, ahogyan a mindent és mindenkit becéző amcsi drukkerek elnevezték a gyönyörű szőkeséget, immár Adam Schilling hites felesége. A pár még 2006-ban találkozott a Dél-Kaliforniai Egyetemen, ahol Adam a vízilabdacsapat kapusa volt – Amy pedig, értelemszerűen, a focicsapat sztárja.

Amy és Adam az eljegyzéskor

A szerelmesek családi körben, csak a legközelebbi barátok részvételével mondták ki a boldogító igent. A fotót elnézve nem tűnik túlzásnak Amy nyilatkozata, mely szerint mindketten extrém mód boldogok, hogy végre hivatalosan is házasnak számítanak. Éljen az ifjú pár!


Eközben Hope Solo és másik fele, Maksim egy igazán aranyos foxtrottal nyűgözte le népes rajongótáborát a Dancing With The Stars negyedik fordulójában. Az egyébként Washington államban született kapus egy ízig-vérig déli lányt személyesített meg, és a zárójelenettel egyszersmind megcáfolta azt is, hogy létezik barátság férfi és nő között. A duó természetesen továbbjutott – már csak azokat a pletykákat várom, melyek szerint ők nem csak a színpadon játszanak egy párt.

Solo bámulatos teherbírását jól jellemzi, hogy az edzések és táncpróbák között mintegy mellékesen részt vett a Chicago maratonon, mégpedig a gyönyörű Alex Morgan és a fejeskirálynő, Abby Wambach társaságában.

Ilyen csapattársakkal valószínűleg még én is elvonszolnám magam az egy főre jutó két mérföldön, amit a lányok teljesítettek. Különösen, hogy jótékony céllal futottak.

Ezek itt a lányok hajnalban, a maraton előtt:

És utána.

Olyan is van, aki lassabb tempóban, de szintén nemes célért küzd: A Sky Blue FC védője, a bájos Carrie Dew az AVON Gyaloglás Az Életért Santa Monica-i menetében vett részt.

Amint azt a nálunk is megrendezésre kerülő esemény után egy interjúban elmondta, az elmúlt évben két közeli barátjánál is mellrákot diagnosztizáltak, így sajnos testközeli élmény számára a szörnyű kór. Ezért tartotta fontosnak, hogy a mellrák hónapjában ő is tegyen valamit azért, hogy egyre több mammográf kerüljön a kórházakba, és minél több lány tudjon arról, mennyire fontos a mellek önvizsgálata és a rendszeres szűrés is.

A csapat 4.6 millió dollárnyi adományt gyűjtött össze. Respekt!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik