Újra Eb-n a kosarasok!; Szucsánszki: Eggyel hátrébb léptem – szombat

Vágólapra másolva!
2021.02.19. 22:58
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

• Mozgalmas 0–0 a Hidegkuti-stadionban és Üllői úton bemutatkozó Honvéd-edző. Az OTP Bank Liga hétvégi fordulójáról minden, amit tudni érdemes – Pintér Attilával, Somáliával, Zsótérral, Tajtival, Stieberrel és a megbízott fehérvári edzővel három oldalon.
• Mozgalmas 0–0 a Hidegkuti-stadionban és Üllői úton bemutatkozó Honvéd-edző.
Az OTP Bank Liga hétvégi fordulójáról minden, amit tudni érdemes – Pintér Attilával, Somáliával, Zsótérral, Tajtival, Stieberrel és a megbízott fehérvári edzővel három oldalon.

Férfi kosárlabdázóink Ukrajnában megnyerték a pénteki krimit, és ismét Eb-résztvevők. Nyilatkozatok, statisztikák, elemzés és jegyzet Ivkovics Sztojan fiainak Ausztria elleni hosszabbításos sikere után.

Szucsánszki Zita visszatért, és eggyel hátrébb lépett. A szülése után ismét a pályán villogó ferencvárosi irányító olyannyira újra vezér lett a pályán, hogy már a győri olimpiai selejtezőre készül, és bízik az oroszokban… Nedelykov Tamás interjúja.

És ha szombat, akkor Képes Sport 12 oldalon. A Lewandowski-sorozat legújabb epizódjával, két egykori jégtündérrel, Sebestyén Júliával és Hoffmann Nórával, továbbá az RB Leipzig klubportréjával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik