Női kézi: anya nélkül maradt hétgyermekes családot támogat a magyar válogatott

B. A/S. D.B. A/S. D.
Vágólapra másolva!
2021.04.06. 17:27
null
Jótékonysági árverésre kínáltak fel egy, a csapat tagjai és a stáb által dedikált mezt (Fotó: vatera.hu)
Anya nélkül maradt hétgyermekes családot támogat a magyar női kézilabda-válogatott.

Egy Eger környékén élő hétgyermekes édesanya veszélyessé vált állapota miatt császármetszéssel szülte meg hetedik gyermekét, majd lélegeztetőgépre került, de elhunyt. Az édesapa így egyedül maradt a hét gyermekével.

A család megsegítésére a Baptista Szeretetszolgálat gyűjtést indított, amelyhez csatlakozott a magyar női kézilabda-válogatott is, egy mez felajánlásával.

A Kovacsics Anikó által vezetett, az olimpiára 13 év után kijutó válogatott jótékonysági árverésre kínált fel egy, a csapat tagjai és a stáb által dedikált mezt. Ennek kikiáltási ára 100 ezer forint volt, de már350 ezer forintnál jár a licit.

Az árverésről bővebb információ itt található.

A licit eredményét a közhasznú Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány kapja, és teljes egészében átadja a kedvezményezett családnak. A nyertes licitálónak az összeget aBaptista SzeretetszolgálatUniCredit 10918001-00000061-69770006 számlaszámára kell befizetnie.

Az édesanya nélkül maradt családot közvetlenül is lehet támogatni a baptistasegely.hu/adomanyozas oldalon a Zsolt és gyermekei program választásával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik