PSG: Messi januárban újra összecsaphat C. Ronaldóval

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2023.01.01. 13:05
null
Lionel Messi januárban Szaúd-Arábiában játszhat a PSG-vel, Cristiano Ronaldo ellen (Fotó: AFP)
Január 19-én találkozhat egymással a pályán Lionel Messi és Cristiano Ronaldo, szaúdi sajtóhírek szerint ugyanis a PSG a hónap közepén Szaúd-Arábiába utazik egy gálameccsre, amelyen a két legnagyobb helyi klub, az al-Nasszr és az al-Hilal vegyes csapatával mérkőzik meg.

A spanyol Marca beszámolója szerint az Asraf Ben Ajadtól származó információk szerint a 2022 januárjára tervezett gálameccset pótolják most, mert egy éve a koronavírus miatt le kellett fújni a mérkőzést.

A két legenda találkozásához az is kell, hogy Messi ott legyen a PSG utazó keretében, és hogy Cristiano Ronaldót is beválogassák új klubjából, az al-Nasszrból az alkalmi válogatottba.

A szaúdiaknál közben érdekes dolgok történnek, az al-Hilal hivatalos boltjában ugyanis az interneten terjengő fotók szerint elkezdték árulni a klub mezét 10-es számmal és Messi-felirattal. Már hetek óta pletykálnak arról, hogy Messi a PSG után csatlakozhat az al-Nasszr fő riválisához, és most, hogy CR aláírt, az al-Hilalról előkerült ez a fotó – amely persze lehet, hogy csak szurkolói tréfa…


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik